Το Dell XPS 15 προσφέρει την πρώτη οθόνη Quad HD+ 15.6 ιντσών στον κόσμο για γραφικά που μαγνητίζουν, ενώ προσφέρει την απόλυτη multimedia εμπειρία.


Dell XPS 15 (9530) notebook computer.Η Dell παρουσιάζει το νέο φορητό υπολογιστή Dell XPS 15 με μια πρωτοποριακή οθόνη που προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία θέασης και ζωηρές, ευκρινείς εικόνες.


Το Dell XPS 15 εντυπωσιάζει με τον εκπληκτικά λεπτό σχεδιασμό του, ενώ προσφέρει την επιλογή της πρώτης οθόνης 15,6 ιντσών Quad HD+ (3200 x 1800 pixels) στον κόσμο, η οποία είναι και η υψηλότερη ανάλυση σε ένα φορητό υπολογιστή αυτού του μεγέθους.


Dell XPS 15: Απόλυτη εμπειρία και μοναδική οθόνη
Η βραβευμένη σειρά laptop Dell XPS έγινε ακόμη καλύτερη με το νέο Dell XPS 15.
Με την ανώτερη εμπειρία computing που εξασφαλίζει η κληρονομιά της επωνυμίας XPS, το Dell XPS 15 χαρακτηρίζεται για την κατασκευή του από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, την χρωματική ποιότητα της οθόνης του και τη χρήση γυαλιού Corning® Gorilla® Glass αυξημένης αντοχής που δε χαράζεται για απόδοση, αντοχή και απόλυτη εμπειρία χρήσης.


Το Dell XPS 15 παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις multimedia, προσφέροντας την υψηλότερη ανάλυση οθόνης στην κατηγορία του και συγκεντρώνοντας απίστευτη ισχύ σε ένα εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος που ξεκινά από 2kg¹.


Είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής 15,6 ιντσών στον κόσμο που διαθέτει οθόνη Quad HD+, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία IGZO με επιλογή τεχνολογίας touch. Η οθόνη διαθέτει περισσότερα από 5,7 εκατομμύρια pixel – πέντε φορές πάνω από το πρότυπο HD – παρέχοντας μια συναρπαστικά υψηλή ανάλυση.


Dell XPS 15 (9530) notebook on desk in home environment.Σχεδιασμένο για τους λάτρεις της δημιουργικότητας, το Dell XPS 15 παρέχει επιλογές επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5 και i7 τετραπλού πυρήνα και επιλογές διακριτών γραφικών NVIDIA. Κάθε Dell XPS 15 εκκινείται σε δευτερόλεπτα και λειτουργεί ταχύτατα, με επιλογές σκληρού δίσκου από 500GB έως 1TB² οι οποίες περιλαμβάνουν 32GB mSATA SSD ή δίσκο 512GB τεχνολογίας SSD, ενώ αξιοποιούν την τεχνολογία Intel Rapid Start³.


«Οι καταναλωτές προσδοκούν σήμερα την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την τεχνολογία – υπολογίζουν σε αυτη για να τους κρατήσει συνδεδεμένους και να τους συντροφεύσει όπου και αν βρίσκονται», δήλωσε ο Sam Burd, αντιπρόεδρος του Dell Personal Computing Group. «Οι νέοι φορητοί υπολογιστές XPS, όπως το Dell XPS 15, παρέχουν στους πελάτες την εξαιρετική εμπειρία που περιμένουν από εμάς, με την απόδοση που τους επιτρέπει να εργάζονται με τον τρόπο που επιθυμούν οποιαδήποτε στιγμή και με σχεδίαση η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους.»


Διαθεσιμότητα
Τo νέo Dell XPS 15 είναι διαθέσιμo από ένα εκτεταμένο δίκτυο αλυσίδων ηλεκτρονικών συσκευών και καταστημάτων λιανικής πώλησης και το ευρύ δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στη διεύθυνση www.dell.gr.