Η συμφωνία προβλέπει τη διανομή προϊόντων UPS, συστημάτων κλιματισμού και ψύξης, racks και ολοκληρωμένων λύσεων για data centers της APC στην Ελλάδα.

apcΗ APC by Schneider Electric ανακοίνωσε σήμερα τη συμφωνία συνεργασίας με την Enet Solutions – Logicom AEBE, για τη διανομή των προϊόντων της APC στην Ελλάδα. Η Enet Solutions – Logicom, με δεδομένη εμπειρία στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, θα παρέχει στο δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα, τα προϊόντα της APC.

Η APC by Schneider Electric δραστηριοποιείται με μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών στο χώρο παροχής ισχύος και ψύξης για την κάλυψη εταιρικών αναγκών ανεξαρτήτως μεγέθους. Ποιο συγκεκριμένα, η APC διαθέτει συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS), συστήματα κλιματισμού και ψύξης, racks και ολοκληρωμένες λύσεις για αποδοτικά και επεκτάσιμα Data Centers. Στις λύσεις αυτές περιλαμβάνεται και εξειδικευμένο λογισμικό για τη σχεδίαση και τη διαχείριση του data center.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Enet Soloutions-Logicom γίνεται distributor των προϊόντων της APC. Βασιζόμαστε στην πολυετή εμπειρία της Enet Soloutions-Logicom στην Ελλάδα και στην άριστη σχέση της με το κανάλι διανομής που διαθέτει. Είμαστε σίγουροι ότι οι σχέσεις αυτές θα επιφέρουν προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της APC », τόνισε ο κος Αθανασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της APC Ελλάδας, Μάλτας και Κύπρου.

O κ. Σπύρος Κουρμούσης, Γενικός Διευθυντής της Enet Solutions-Logicom δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά η Εnet Solutions-Logicom αναζητά και πετυχαίνει τη συνεργασία των κορυφαίων για τη διανομή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Η πλήρης γκάμα των προϊόντων υψηλής ισχύος και ψύξης θα διατίθεται πια και από το ευρύ δίκτυο συνεργατών της Enet Solutions-Logicom σε όλη την Ελλάδα. Είναι απαραίτητη αυτή η συνεργασία η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τη δέσμευση μας προς το κανάλι διανομής για διάθεση των καλύτερων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και η APC είναι μία από αυτές»