Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια με τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη και την υποστήριξη της Wind.

wind_anatoliaΜε μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου των 3 χλμ., 3Κ Charity Run, που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά το Κολλέγιο Ανατόλια. Φέτος, το 3K Charity Run πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Wind και τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη του Tae Kwo Do Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση που μου έγινε να τρέξω και να στηρίξω με τη συμμετοχή μου τον φιλανθρωπικό αγώνα 3K Charity Run του Κολλεγίου Ανατόλια. Ως αθλητής έχω αρχή και πιστεύω μου το ‘ευ αγωνίζεσθαι’ και την ‘ευγενή άμιλλα’ και αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής που τρέχοντας συνέβαλλα κι εγώ για έναν ευγενή σκοπό, να στηρίξουμε τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης» δήλωσε με την ολοκλήρωση της διαδρομής, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο αγώνας δρόμου πραγματοποιείται στο campus του Κολλεγίου Ανατόλια, με τη συμμετοχή μαθητών, καθηγητών και διοικητικού προσωπικού του εκπαιδευτικού οργανισμού. Κάθε χρόνο τα έσοδα της διοργάνωσης προσφέρονται για την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων της Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα της φετινής διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, του μοναδικού στη Βόρεια Ελλάδα κέντρου αποκατάστασης ατόμων με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

«Το 3K Run, εντάσσεται στο μεγάλο και πολύπλευρο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του Ανατόλια, στο πλαίσιο της οποίου καλλιεργούνται οι αξίες της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού, της αγάπης προς τον αθλητισμό και της συμμετοχικής δράσης υπέρ ενός συγκεκριμένου σκοπού» δήλωσε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος.

Παρών στον αγώνα δρόμου ήταν και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Γιώργος Τσαπρούνης ο οποίος δήλωσε με την ευκαιρία: «Η πρωτοβουλία του Κολλεγίου Ανατόλια μας βρίσκει σήμερα αρωγούς στην κοινή προσπάθεια μας να προσφέρουμε σε αυτούς που έχουν ανάγκη, όπως τα παιδιά. Στη Wind στηρίζουμε το δυναμικό κίνημα του μαζικού αθλητισμού και παράλληλα κάνουμε πράξη το μήνυμα ‘Ένας Αγώνας Για Όλους’, τονίζοντας τις αξίες της προσπάθειας, της συμμετοχής και της αλληλεγγύης μέσα από τον αθλητισμό. Μας γεμίζει, λοιπόν, περηφάνια που βλέπουμε μια ολόκληρη σχολική κοινότητα να ευαισθητοποιείται σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και μας δίνει χαρά που ως χορηγοί του 3K Charity Run προσφέρουμε στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης».