Η Cyta επεκτείνεται µε ιδιόκτητο δίκτυο και εµπορική δραστηριότητα εκτός των επιδοτούμενων περιοχών, ανακοινώνοντας ειδική προσφορά έναρξης 2play για το Ρέθυμνο.

cytaΗ Cyta, η θυγατρική του εθνικού οργανισµού τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, πιστή στο πρόγραµµά της συνεχίζει την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά. Με µία µεγάλη προσφορά γνωριµίας, η νέα εταιρία τηλεπικοινωνιών στον τόπο µας καλωσορίζει το Ρέθυµνο στο ιδιόκτητο ευρυζωνικό της δίκτυο! Συγκεκριµένα, η εταιρία προσφέρει ολοκληρωµένη υπηρεσία double play µε 19,49€ το µήνα για τους πρώτους έξι µήνες της σύνδεσης, χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Στο πακέτο περιλαµβάνονται απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά Ελλάδος και 27 διεθνών προορισµών, καθώς και 60’ προς κινητά Ελλάδος. Για τους υπόλοιπους έξι µήνες της σύνδεσης, η τιµή διαµορφώνεται στα 26,37€/µήνα σύµφωνα µε τον τρέχοντα τιµοκατάλογο. Αντίστοιχη προσφορά 2play προσφέρεται και σε εταιρίες στην ελκυστική τιµή των 32,49€ για τους πρώτους έξι µήνες. Για τους υπόλοιπους έξι µήνες, η τιµή διαµορφώνεται στα 43,71€/µήνα σύµφωνα µε τον τρέχοντα τιµοκατάλογο. Στο εταιρικό πακέτο περιλαµβάνονται απεριόριστη τηλεφωνία προς σταθερά Ελλάδος και ελκυστικές τιµές προς διεθνείς προορισµούς και κλήσεις προς κινητά.
Επιπλέον, µε κάθε νέα σύνδεση στο δίκτυό της, η εταιρία παρέχει προαιρετικά στην τιµή των 459€ τη δυνατότητα απόκτησης κορυφαίου laptop µε επεξεργαστή Intel® Pentium Dual Core™ 2,16GHz, µνήµη 2GB και 320GB σκληρό δίσκο.
Ήδη από τον Οκτώβριο 2008, η Cyta προσφέρει τα προϊόντα της στο μεγαλύτερο τµήµα των περιοχών οι οποίες της ανατέθηκαν από την Κοινωνία της Πληροφορίας στο πλαίσιο του έργου για την ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας στην περιφέρεια της Ελλάδας, και συγκεκριµένα στη Ζώνη 5 (νοµοί Φλωρίνης, Πέλλης, Καστοριάς, Γρεβενών, Κοζάνης, Ηµαθίας, Ηρακλείου, Λασιθίου και οι δήµοι Αίγινας, Πόρου, Αγκιστριού, Σαλαµίνας και Αµπελακίων). Το έργο αυτό ολοκληρώνεται µε επιτυχία από τη Cyta, ενώ το ιδιόκτητο οπτικό δίκτυο της εταιρίας ξεπερνά σήµερα τα 1300 χιλιόµετρα. Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ζήτηση των υπηρεσιών της ήταν κατά πολύ µεγαλύτερη από την αναµενόµενη, γεγονός το οποίο ενισχύει την άποψη ότι η περιφέρεια έχει µεγάλη ανάγκη από ευρυζωνικές υπηρεσίες.
Επόµενος σταθµός της εταιρίας εκτός των ορίων της δική της ζώνης θα είναι τα Χανιά, ενώ απώτερος στόχος της παραµένει η πανελλαδική της επέκταση.