Το Πλαίσιο μας προτρέπει να… «Σπάσουμε την κονσόλα» και να επιλέξουμε την καλύτερη και ισχυρότερη παιχνιδομηχανή, το Gaming Desktop.


Spase konsolaΣκοπός της καμπάνιας του Πλαισίου είναι να μάθει ο gamer τους λόγους που ο gaming υπολογιστής ξεπερνάει σε δυνατότητες μία gaming κονσόλα. Ακολουθούν τα επιχειρήματα του δικτύου καταστημάτων:


Παραμένει πάντα στην κορυφή της τεχνολογίας
Ένα Gaming PC μπορεί να αναβαθμιστεί ανά πάσα στιγμή με νέους επεξεργαστές, περισσότερη μνήμη και καλύτερη κάρτα γραφικών


Έχει τη δυνατότητα ανάλυσης Ultra Definition
Όταν οι κονσόλες επόμενης γενιάς θα παίζουν σε ανάλυση το πολύ Full HD,1080p το Desktop θα έχει τη δυνατότητα ανάλυσης 4K (4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD)


Προσφέρει multiplayer χωρίς επιπλέον συνδρομές
Όταν οι κονσόλες επόμενης γενιάς ζητούν από τους παίκτες συνδρομή στα δίκτυά τους, το PC προσφέρει δωρεάν multiplayer χωρίς επιπλέον συνδρομή


Έχει πιο οικονομικά παιχνίδια
Τα παιχνίδια στο PC είναι πιο οικονομικά από αυτά στις κονσόλες της επόμενης γενιάς (multiplatform αλλά και αποκλειστικοί PC τίτλοι)


Προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιφερειακών
Όταν ζητάς την απόλυτη ακρίβεια σε κάθε… headshot, θέλεις ένα gaming mouse και όχι ένα gamepad. Γιατί το gaming mouse δίνει ακρίβεια… χιλιοστού!


Παράλληλα με την καμπάνια, τρέχουν διαγωνισμοί με δώρο Gaming Desktop στα Plaisio Social Media και συγκεκριμένα στο Facebook και στο Twitter!


2 τυχεροί, ένας fan του Plaisio@Facebook κι ένας follower του PlaisioOfficial, κερδίζουν μετά από κλήρωση από ένα Turbo-X Cerberus αξίας 750€ και 5 παιχνίδια! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στα:


https://www.facebook.com/plaisio.gr/app_1398638220374541
https://twitter.com/PlaisioOfficial/status/402787342911410178