H iSquare ανακοινώνει ότι ξεκινά η διαθεσιμότητα του νέου iPad mini με οθόνη Retina σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών της.


iPad-mini-retinaTo νέο iPad mini με οθόνη Retina, μεταφέρει τα 3,1 εκατομμύρια pixel της οθόνης του iPad στην 7,9 ιντσών οθόνη του, παρέχοντας τη μέγιστη ευκρίνεια σε κείμενα και εκπληκτική λεπτομέρεια, σε μία απίστευτα λεπτή και ελαφριά σχεδίαση.


Τα νέα iPad διαθέτουν τον πανίσχυρο και ενεργειακά αποδοτικό A7 επεξεργαστή 64-bit αρχιτεκτονικής, σχεδιασμένο από την Apple, ταχύτατο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, και εξαιρετικής εμβέλειας LTE συνδεσιμότητα, το iOS 7 με εκατοντάδες από μοναδικά, νέα χαρακτηριστικά και πρόσβαση σε 475.000 ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές για iPad.


Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χτες ο Phil Schiller, ο Αντιπρόεδρος του Worldwide Marketing της Apple: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες θα ζήσουν την εμπειρία που προσφέρει το νέο iPad mini με οθόνη Retina μετά και την απίστευτη ανταπόκριση του κοινού στο iPad Air. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες θα αγαπήσουν και στα δύο iPad, τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους καθώς και την ισχύ τους και δουλεύουμε σκληρά ώστε να κάνουμε διαθέσιμα όσα περισσότερα μπορούμε.”


Το iPad mini με οθόνη Retina θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μόνο μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο.