Το Wind F2G στέλνει σινεμά τους φίλους του με όλη την παρέα τους στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «RIDDICK», ενώ με αφορμή την κυκλοφορία του DVD IRON MAN 3, δίνει απίθανα, συλλεκτικά δώρα.


riddickΕιδικότερα, όλοι όσοι δημιουργήσουν προφίλ στο MyF2G ή ανανεώσουν online το πακέτο χρόνου ομιλίας, SMS ή MB τους, λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό «RIDDICK» προκειμένου να διεκδικήσουν 150 τετραπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν πρώτοι απ’ όλους της την ταινία. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 και η ταινία θα προβληθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 στον κινηματογράφο Αθήναιον.


Όσοι ενδιαφέρονται να κερδίσουν απίθανα συλλεκτικά δώρα από την ταινία IRON MAN 3, αρκεί να εγγραφούν στο ΜyF2G και να μπουν στη κλήρωση για 5 Marvel’s Iron Man 3D Blu-Ray™, 15 Iron Man 3 DVD και 10 συλλεκτικά ακουστικά. Επιπρόσθετα, όσοι ενεργοποιήσουν online F2G πακέτα μέσα από την σελίδα http://www.wind.gr/gr/f2g/paketa, μπαίνουν στη κλήρωση για 1 Sony Vaio Laptop, 1 Sony Home Cinema, 2 Sony Blu-Ray™players, 3 Sony φορητά DVD players & 3 Sony Docking stations. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τη Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013.


Για περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό της ταινίας «RIDDICK» μπείτε στο: http://www.wind.gr/gr/f2g/oroi-diagonismou/diagonismos-riddick/


Για περισσότερες πληροφορίες για τον online διαγωνισμό της ταινίας IRON MAN 3, δείτε τους όρους του διαγωνισμού: http://www.wind.gr/gr/f2g/oroi-diagonismou/diagonismos-iron-man-3-dvd/ και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία συμμετοχής: http://www.wind.gr/gr/f2g/f2g-fun/diagonismoi/lone-ranger/