Η Samsung Electronics παρουσίασε τη νέα συσκευή GALAXY Gear, τον τέλειο σύντροφο, που συνδυάζει υψηλή συνδεσιμότητα, ειδικά σχεδιασμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό σε ένα premium αξεσουάρ.


GALAXY_GearΤο Samsung GALAXY Gear επιτρέπει στους χρήστες να ζουν την κάθε στιγμή, ενώ, παράλληλα, παραμένουν συνδεδεμένοι στις Samsung GALAXY συσκευές τους. Ενημερώνει τους χρήστες για εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις, emails και ειδοποιήσεις, ενώ η ένδειξη preview τους επιτρέπει είτε να αποδεχθούν τις ενημερώσεις είτε, διακριτικά, να τις αγνοήσουν. Καθώς ένα εισερχόμενο μήνυμα απαιτεί περισσότερα από μια γρήγορη ματιά, οι χρήστες μπορούν, απλώς, να πάρουν στα χέρια τους τη Samsung GALAXY συσκευή τους και η εφαρμογή Smart Relay θα αποκαλύψει άμεσα το πλήρες περιεχόμενο στην οθόνη.


Φωνητικές επιλογές
Το ενσωματωμένο αρχείο της συσκευής επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν hands-free κλήσεις απευθείας από το Gear, ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι και να μην δυσχεραίνουν τις καθημερινές τους ασχολίες. Για παράδειγμα, ένας χρήστης που φεύγει από το super market, με τα χέρια του γεμάτα σακούλες, μπορεί να πραγματοποιήσει μια κλήση, μέσω του GALAXY Gear, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει τη συσκευή. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να προετοιμάσουν πρόχειρα μηνύματα, να προσθέσουν εγγραφές στο ημερολόγιό τους, να ρυθμίσουν το ξυπνητήρι, καθώς και να ελέγξουν τις προβλέψεις για τον καιρό απευθείας από το GALAXY Gear, μέσω της εφαρμογής S Voice.


«Αιχμαλωτίστε» την καθημερινότητα χρησιμοποιώντας τον καρπό σας
Το Samsung GALAXY Gear είναι εξοπλισμένο με μια γκάμα χαρακτηριστικών που βοηθούν τους χρήστες να αποτυπώσουν σημαντικές καθημερινές στιγμές, οι οποίες ενδεχομένως να χάνονταν. Με την εφαρμογή Memographer, μια κάμερα 1.9 Megapixel επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και video, δημιουργώντας, με εύκολο τρόπο, αρχεία από την καθημερινή τους ζωή, τα οποία μπορούν να μοιραστούν μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούν. Συμπληρωματικά, με την εφαρμογή Voice Memo προσφέρεται η δυνατότητα ηχογράφησης συνομιλιών, οι οποίες, στη συνέχεια, μπορούν να αποσταλούν με τη μορφή μηνύματος, μέσω συσκευών της σειράς Samsung GALAXY.


Άμεση πρόσβαση στα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά
Με το GALAXY Gear οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα αγαπημένων χαρακτηριστικών, μέσω των οποίων ενισχύονται περαιτέρω τα πλεονεκτήματα της νέας συσκευής. Με την εφαρμογή ασφαλείας Auto Lock, η επιφάνεια εργασίας κάθε συνδεδεμένης GALAXY συσκευής κλειδώνει αυτόματα, όταν το GALAXY Gear τοποθετηθεί 1.5 μέτρα μακριά της. Η εφαρμογή Find My Device βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν τις έξυπνες συσκευές τους, κάνοντάς τις να παράγουν ήχο, να φωτίζονται και να δονούνται. Με το Samsung GALAXY Gear, κάθε χρήστης μπορεί να έχει έλεγχο στα μουσικά κομμάτια που αναπαράγονται μέσω των Samsung GALAXY συσκευών τους. Όπως συμβαίνει και στις απλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, βοηθά το χρήστη να εντοπίσει τα αγαπημένα του τραγούδια και να τα αναπαράγει, ακόμα και αν η Samsung GALAXY συσκευή του δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Τέλος, το GALAXY Gear ενσωματώνει τη λειτουργία Pedometer και καταγράφει την αθλητική δραστηριότητα των χρηστών, μέσω τεχνολογίας ενσωματωμένων αισθητήρων. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν πόση απόσταση έχουν διανύσει και πόσες θερμίδες έχουν καταφέρει να καταναλώσουν.


Και ρολόι και αξεσουάρ
Το Samsung GALAXY Gear είναι ιδιαίτερα κομψό. Ο σχεδιασμός του είναι εκλεπτυσμένος, με υψηλής ποιότητας τελειώματα, επιτρέποντάς του να ταιριάζει με κάθε ντύσιμο, ενώ, ταυτόχρονα, παραπέμπει σε εικόνες αντικειμένων πολυτελείας. Η συσκευή λειτουργεί και ως ρολόι χεριού, συμπεριλαμβάνοντας πολλές επιλογές για την παραμετροποίηση της οθόνης, βάσει των προσωπικών επιλογών του χρήστη. Το Samsung GALAXY Gear είναι ενσωματωμένο με δέκα διαφορετικές επιλογές ρολογιού, αλλά περισσότερες επιλογές θα γίνουν διαθέσιμες για download, μέσω των Samsung Apps. Η εμπειρία του GALAXY Gear μπορεί να γίνει ακόμα πιο προσωποποιημένη, μέσω των έξι διαφορετικών χρωμάτων στα οποία θα είναι διαθέσιμη η συσκευή κατά το λανσάρισμα: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold και Lime Green.


Το Samsung GALAXY Gear θα λανσαριστεί στις 25 Σεπτεμβρίου μαζί με το GALAXY Note 3 σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως.