Η Razer παρουσίασε δύο νέες premium audio προτάσεις για mobile gaming και μουσική, τα Hammerhead και Hammerhead Pro που προσφέρουν εξαιρετικό μπάσο και ποιότητα σε συνδυασμό με στιλάτο design.


hammerheadpro_08Πιο αναλυτικά, πρόκειται για τα Razer Hammerhead in-ear headsets που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου σε συνδυασμό με τρομερή αντοχή, με ηχεία νεοδυμίου 9mm. Τα headsets έρχονται σε δύο εκδόσεις, τα Razer Hammerhead και τα Razer Hammerhead Pro με τα δεύτερα να έχουν omni-directional μικρόφωνο και in-line remote κατάλληλο για τηλέφωνο και άλλου είδους επικοινωνία.


Και τα δύο in-ear headsets έχουν κατασκευαστεί με αεροπορικό αλουμίνιο προσφέροντας έτσι τρομερή αντοχή ενώ παράλληλα είναι ελαφριά και βολικά. Με ματ φινίρισμα, η όψη των premium αυτών ακουστικών συναγωνίζεται την ηχητική τους ποιότητα, ενώ οι τάπες τους έρχονται σε 3 μεγέθη με προαιρετικά διπλά φτερά ώστε να πετυχαίνουν τέλεια ηχομόνωση.


Οι θάλαμοί τους είναι ειδικά σχεδιασμένοι για να πετυχαίνουν την τέλεια ανάκλαση ενώ τα ηχεία νεοδυμίου 9mm προσφέρουν δυνατό μπάσο και κρυστάλλινες ψηλές και μεσαίες συχνότητες.


Razer Hammerhead Pro
Αυτό το εξαιρετικό σύστημα mobile ήχου διαθέτει και ένα in-line omnidirectional microphone με one-touch phone call control για τέλεια επικοινωνία τόσο στο τηλέφωνο όσο και στα PC voicecoms.
Σε συνδυασμό με μία ποιοτική θήκη μεταφοράς, το Razer Hammerhead Pro δείχνει το δρόμο στο πως τα premium in-ear monitors θα πρέπει να προσφέρονται. Με στυλ, άνεση, αντοχή και ποιότητα. Η τιμή του ανέρχεται στα 79,99 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο από τον Αύγουστο του 2013.