Πρεμιέρα στον OTE TV, αμέσως μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες, έκανε η πολυβραβευμένη ταινία “Les Miserables” την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013, μέσα από την υπηρεσία OTE Cinema on Demand.


misrables_photoΟι συνδρομητές του OTE TV απόλαυσαν πρώτοι το θεαματικό μιούζικαλ σε ποιότητα high definition και ήχο Dolby Surround, μέσα από την υπηρεσία OTE Cinema on Demand.


Από το σκηνοθέτη του “The King’s Speech”, Tom Hooper, το “Les Miserables” μεταφέρει στην οθόνη το βασισμένο στο κλασικό βιβλίο του Βίκτωρος Ουγκώ επιτυχημένο θεατρικό μιούζικαλ και συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό καστ, που περιλαμβάνει τον Hugh Jackman, στο ρόλο του Γιάννη Αγιάννη, την Anne Hathaway σε εκείνον της Φαντίν, τον Russell Crowe ως Ιαβέρη, την Amanda Seyfried και την Helena Bonham Carter.
Η ταινία διακρίθηκε στα φετινά Όσκαρ για την εντυπωσιακή παραγωγή της (Όσκαρ κοστουμιών & μακιγιάζ, μοντάζ ήχου) αλλά και την εξαιρετική ερμηνεία της Anne Hathaway (Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου). Η ταινία θεωρείται πρωτοποριακή για τα δεδομένα των μιούζικαλ, καθώς οι ηχογραφήσεις των τραγουδιών έγιναν ζωντανά, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και όχι σε στούντιο, προκειμένου να αποτυπωθούν καλύτερα τα συναισθήματα των ηθοποιών. Η ερμηνεία του Hugh Jackman, που του έφερε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, θεωρείται ίσως η καλύτερη της καριέρας του. Το “Les Miserables” έγινε αυτόματα εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική και έλαβε πολύ καλές κριτικές διεθνώς, ενώ είναι το πρώτο μιούζικαλ μέσα σε 10 χρόνια που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.


Η ταινία είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία OTE Cinema Οn Demand μέσω Δορυφόρου αλλά και ευρυζωνικής σύνδεσης.
Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφικές πρεμιέρες, κορυφαίες παραγωγές, blockbusters και βραβευμένες ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια και τις on demand υπηρεσίες.