Η φωτογραφική μηχανή Cyber-shot RX100 II, με τον καινούργιο αισθητήρα Exmor R CMOS, βγάζει καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό και διαθέτει Wi-Fi/NFC και οθόνη LCD με κλίση.


RX100M2_carton-1200Η νέα φωτογραφική μηχανή Cyber-shot RX100 II, από τη Sony, βάζει ένα «θηρίο» στην τσέπη σας. Με κομψό σχεδιασμό από ανθεκτικό και ελαφρύ αλουμίνιο, είναι ο ιδανικός σύντροφος στα ταξίδια, για φωτογράφους που ενδιαφέρονται για την ποιότητα και θέλουν φωτογραφίες επιπέδου DSLR από μία φωτογραφική μηχανή τσέπης, με πλούσιες επιλογές ελέγχου.


Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας της πολυβραβευμένης RX100, η νέα φωτογραφική μηχανή αποδίδει, πλέον, ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, εάν κάνετε λήψεις σε εσωτερικούς χώρους ή στο σούρουπο χωρίς φλας. Ο αισθητήρας οπίσθιου φωτισμού Exmor R™ 1.0-type CMOS, που αναπτύχθηκε πρόσφατα, αυξάνει την ευαισθησία, ενώ παράλληλα μειώνει τον ψηφιακό θόρυβο στη φωτογραφία σε δύσκολες σκηνές με χαμηλό φωτισμό. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό φωτεινό φακό f1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, θα αντιληφθείτε τη διαφορά με τις ιδιαίτερα ευκρινείς και φυσικές φωτογραφίες και τα Full HD βίντεο, σε κάθε περίσταση – από πάρτυ, μέχρι νυχτερινά τοπία.


Χάρη στο Wi-Fi, μπορείτε εύκολα να συνδέετε τη φωτογραφική μηχανή, ασύρματα, με το smartphone σας και να μεταφέρετε φωτογραφίες ή βίντεο, για να τα μοιράζεστε με τους φίλους σας. Πρόκειται, εξάλλου, για την πρώτη φωτογραφική μηχανή, από τη Sony, που διαθέτει τεχνολογία NFC (Near Field Communication), και προσφέρει επιπλέον ευκολία με τη σύνδεση One-touch με smartphone και tablet με Android. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τίποτα, απλά αγγίξτε την κινητή σας συσκευή με την RX100 II και θα δημιουργηθεί αυτόματα μια ασύρματη σύνδεση. Χάρη στη λειτουργία One-touch Remote, μπορείτε, ακόμα, να απελευθερώσετε το κλείστρο από το smartphone σας — κάτι που είναι απαραίτητο, όταν δεν θέλετε να λείπετε από τις ομαδικές φωτογραφίες σας.


Οι λάτρεις της φωτογραφίας θα ενθουσιαστούν από τη νέα τεχνολογία Multi Interface Shoe και τη διασύνδεση Multi Terminal. Μπορείτε, ακόμα, να επεκτείνετε τις φωτογραφικές σας δυνατότητες προσθέτοντας προαιρετικά αξεσουάρ, όπως το ηλεκτρονικό σκόπευτρο, το ισχυρό εξωτερικό φλας και το στερεοφωνικό μικρόφωνο, μέσω της εύχρηστης τεχνολογίας Multi Interface Shoe. Η διασύνδεση Multi Terminal επιτρέπει, επίσης, την προσθήκη και άλλων επιλογών, όπως το τηλεχειριστήριο αποδέσμευσης κλείστρου.


Η φωτεινή, γεμάτη λεπτομέρειες οθόνη LCD White Magic™ 3.0-type γέρνει προς τα πάνω και κάτω και σας προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία για να συνθέσετε με άνεση τις σκηνές σας. Κρατήστε τη φωτογραφική μηχανή ψηλά για να φτάσετε πάνω από το πλήθος, ή κάτω, χαμηλά για να δείτε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία, αυτήν των παιδιών.


Η συμβατότητα με την τεχνολογία TRILUMINOS™ Colour διασφαλίζει αναπαραγωγή με ακόμα πιο πλούσια, πιο φυσικά χρώματα στις τηλεοράσεις BRAVIA νέας γενιάς που διαθέτουν τεχνολογία TRILUMINOS™ Display.


Στις λειτουργίες βίντεο Full HD έρχεται να προστεθεί και η λήψη 24p/25p για ομαλές και κινηματογραφικές ταινίες. Μεταξύ των βελτιώσεων συγκαταλέγεται και μια λειτουργία σταδιακού ζουμ (step zoom), η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του μενού προσαρμογής της φωτογραφικής μηχανής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα πέντε δημοφιλή εστιακά μήκη με το δακτύλιο ελέγχου – 28 χλστ., 35 χλστ., 50 χλστ., 70 χλστ. ή 100 χλστ., πρόκειται για μια έξυπνη εναλλακτική στο ζουμ, όταν ο χρόνος σας πιέζει.


Η εφαρμογή PlayMemories Mobile έχει ενημερωθεί και διαθέτει τις δυνατότητες one-touch της RX100 II καθώς και βελτιωμένη διασύνδεση χρήστη. Διατίθεται, πλέον, δωρεάν από το Google Play store για όλα τα smartphone με Android.


Κύρια χαρακτηριστικά Sony Cyber-shot RX100 II
– Βελτίωση του μοντέλου RX100, προσφέροντας ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας και εύχρηστες νέες λειτουργίες
– Nέος αισθητήρας με 20,2 ενεργά megapixel, με οπίσθιο φωτισμό, Exmor R 1.0-type CMOS, που εκτοξεύει την ευαισθησία στα ύψη, για ακόμα καλύτερες εικόνες σε χαμηλό φωτισμό
– Wi-Fi και εύκολη σύνδεση One-touch με smartphone, με τεχνολογία NFC
– Επιπλέον αξεσουάρ με τεχνολογία Multi Interface Shoe και διασύνδεση Multi Terminal
– Οθόνη LCD 3.0-type White Magic™ με κλίση προς τα πάνω ή κάτω
– Ταινίες full HD σε 24p/25p για πλούσιες, κινηματογραφικές λήψεις βίντεο
– Τεχνολογία TRILUMINOS™ Colour για πιο πλούσια και φυσικά χρώματα