Η «Δ&Ι Δαμκαλίδης ΑΕ» ανακοίνωσε την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπίας και διανομής των προϊόντων TDK του ομίλου Imation στην Ελλάδα.


damkalidis logoΗ TDK Life on Record είναι γνωστή παγκοσμίως για την αφοσοίωσή της στην παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων, όπως ακουστικά, οικιακά συστήματα ήχου και προϊόντα για εγγραφή και αποθήκευση ηχητικών και άλλων αρχείων. Η TDK αναπτύσσει τα προϊόντα της έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τον διαρκώς εξελισσόμενο τρόπο ζωής της σύγχρονης κοινωνίας. Τα προϊόντα TDK χαρακτηρίζονται από υψηλή απόδοση και πιστότητα, άνεση και ευελιξία στη μεταφορά, καθώς και ελκυστικό και εργονομικό σχεδιασμό.


Η εταιρεία TDK ιδρύθηκε το 1935 στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Το 2007, ο όμιλος Imation Corporation εξαγόρασε τις δραστηριότητες της TDK που σχετίζονται με τα εγγράψιμα μέσα, ενώ το 2010 η εξαγορά ολοκληρώθηκε με τη σειρά ακουστικών και συστημάτων ήχου. Συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές εξελίξεις, η TDK ανταποκρίνεται άμεσα στις αλλαγές των αναγκών των καταναλωτών προσθέτοντας αξία στην καθημερινή ζωή τους.


Οι σειρές προϊόντων TDK που θα εισάγει και θα διανέμει η “Δ&Ι Δαμκαλίδης ΑΕ” στην ελληνική αγορά, περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία ακουστικών, φορητών συστημάτων ήχου, μεγαφώνων καθώς και εγγράψιμων μέσων αποθήκευσης αρχείων CD, DVD.