Οι Skylanders έρχονται για να σε γνωρίσουν από τη χώρα των Skylands! Οι φιγούρες των Skylanders κινούνται, μιλάνε και αγωνίζονται στην κονσόλα σου.


skylandersΤοποθέτησε τις φιγούρες στην Πύλη της Δύναμης και δες τους Skylanders να ζωντανεύουν στην οθόνη σου! Δεν έχεις ταξιδέψει ακόμα με τους Skylanders; Έλα στα McDonald’s, γνώρισε τους χαρακτήρες, επισκέψου τον κόσμο των Skylands, κέρδισε συλλεκτικά δώρα και ξεκίνα τον δικό σου θρύλο.


Έχεις τους Skylanders στο σπίτι σου; Ήρθε η ώρα να μας διδάξεις τα μυστικά σου. Φέρε τις αγαπημένες σου φιγούρες και δείξε μας τον τρόπο με τον οποίο εσύ σώζεις τα Skylands.
Για μια μαγική βδομάδα, οι Skylanders θα σε περιμένουν σε 4 εστιατόρια McDonald’s, όπου μαζί με εξειδικευμένες promoters θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις από τους φοβερούς κινδύνους των Skylands. Θα μάθεις τα πάντα για το παιχνίδι και θα σου απονεμηθούν δώρα τα οποία αξίζουν σε κάθε γενναίο εξερευνητή.


Έλα να βρεις τους Skylanders, από 15 μέχρι και 20 Ιουνίου:
McDonald’s Συντάγματος: 15:00-19:00
McDonald’s Αλίμου: 18:00-20:00
McDonald’s Χαλανδρίου: 18:00-20:00
ΜcDonald’s Αεροδρομίου: 18:00-20:00


Το παιχνίδι και οι φιγούρες Skylanders: Giants είναι συμβατά με PS3, XBOX 360, Wii U, Wii, και Nintendo 3DS. Οι φιγούρες αναγνωρίζονται απ’ όλες τις παραπάνω κονσόλες, ενώ η πρόοδος σου στο παιχνίδι αποθηκεύεται και στη φιγούρα. Έτσι, ο δικός σου Skylander είναι ξεχωριστός, αφού εσύ διαμορφώνεις τις δυνάμεις του.