Τα δύο νέα υπερσύγχρονα shop-in-shop της αλυσίδας άνοιξαν τους χώρους τους για το κοινό μέσα στα υπερμάρκετ Carrefour στον Άλιμο και το Γέρακα.


kotsovolos shop in shopΣυνεχίζοντας τις επενδύσεις της στην ελληνική αγορά αλλά και τη στρατηγική της συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος A.E., η Κωτσόβολος εγκαινίασε τα δύο νέα της καταστήματα μέσα στους χώρους των υπερμάρκετ Carrefour στον Άλιμο αλλά και το Γέρακα.


Στα νέα shop-in-shop έχουν χρησιμοποιηθεί η διαρρύθμιση, η λειτουργικότητα και τα διεθνή πρότυπα του ομίλου Dixons προκειμένου να δημιουργηθούν σύγχρονοι χώροι με μεγάλη ποικιλία προϊόντων που κάνουν την κάθε επίσκεψη μία μοναδική εμπειρία αγορών.


Η Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών με αφορμή τα διπλά αυτά εγκαίνια ξεκινά ένα τριήμερο μεγάλων προσφορών από τις 06 έως και τις 09 Ιουνίου αποκλειστικά για τα καταστήματα μέσα στα υπερμάρκετ Carrefour Γέρακα και Αλίμου. Μεταξύ άλλων:
– Τηλεόραση 40’’ LED SAMSUNG μόνο 349€
– BLURAY PLAYER LG μόνο 49,90€ (για το νέο μας κατάστημα στον Άλιμο)
– DVD PLAYER LG μόνο 9,99€ (για το νέο μας κατάστημα στο Γέρακα)
– ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ INOX BOSCH, full no Frost μόνο 599€
– ΑΙR CONDITION INVERTER 9.000 BTU SAMSUNG μόνο 333€
– LAPTOP COMPAQ με διπύρηνο επεξεργαστή μόνο 289€
– TABLET 7’’ μόνο 59€
– Ψηφιακή Φωτογραφική Olympus 16 Mpixels με HD video μόνο 49€
– επώνυμο πλυντήριο 7kg μόνο 199€


Το ωράριο των καταστημάτων είναι το ίδιο με αυτό των υπερμάρκετ Carrefour και το εξειδικευμένο προσωπικό της Κωτσόβολος περιμένει τους καταναλωτές των ευρύτερων περιοχών για να τους εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Με αφορμή το άνοιγμα των δύο νέων Shop-in-Shop καταστημάτων Κωτσόβολος στα υπερμάρκετ Carrefour στον Άλιμο και το Γέρακα, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons/South-East Europe, δήλωσε: «Το άνοιγμα των νέων μας καταστημάτων σε Άλιμο και Γέρακα αποτελεί το νέο μας βήμα στη συνεργασία με την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. και έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, όπως ικανοποιημένοι πιστεύουμε ότι θα μείνουν και οι καταναλωτές που θα μας επισκεφθούν. Η Κωτσόβολος με αυτή την κίνηση επιβεβαιώνει δύο σημαντικά στοιχεία της φιλοσοφίας της. Τη δέσμευση στην ελληνική αγορά με νέες επενδύσεις και συνεργασίες και τη θέλησή της να στέκεται πάντα δίπλα στους καταναλωτές ξεπερνώντας τις προσδοκίες τους με άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία, πολύ χαμηλές τιμές και ευκολίες καθώς και καινοτόμες υπηρεσίες».