H HP υποδέχεται νωρίς το Πάσχα με καλή διάθεση και πολλές εκπλήξεις, από τις 22 μέχρι τις 30 Απριλίου, στον τρίτο όροφο του The Mall Athens.


hp the mall pasxa 2013Mπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερο της ΗΡ από τις 15.00 ως τις 21.00 τις καθημερινές και από τις 11.00 ως τις 21.00 το Σάββατο και δείτε από κοντά μερικά από τα πιο συναρπαστικά νέα προϊόντα της ΗΡ.


Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για έναν εκτυπωτή 5525 e-All-in-One της σειράς Ink Advantage. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το υβριδικό notebook Envy X2 και το Pavilion Sleekbook Touchsmart για να δηλώσετε συμμετοχή και να γράψετε την αφιέρωση σας και στη συνέχεια τυπώστε τη συμμετοχή σας στους απίστευτα γρήγορους 5525 e-All-in-One και 4625 e-All-in-One. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 27 Απριλίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί από τον Ρυθμό 9,49, στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου που θα μεταδοθεί ζωντανά 12.00 – 15.00 από τον περίπτερο της ΗΡ.


Οι εκτυπωτές της νέας σειρά HP Ink Advantage επιτρέπουν την εκτύπωση διπλάσιου αριθμού σελίδων με το ίδιο κόστος, καθιστώντας την ποιοτική εκτύπωση πιο προσιτή για τους οικιακούς χρήστες. Επιπλέον, με την υπηρεσία wireless direct printing μπορείτε να εκτυπώσετε από οποιαδήποτε mobile συσκευή, στέλνοντας απλά ένα mail στη διεύθυνση του εκτυπωτή, χωρίς να απαιτείται η χρήση Η/Υ.