Η Vodafone προσφέρει νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet για κάθε επαγγελματία και μικρή επιχείρηση, το πρόγραμμα Vodafone Business Connect 1.


vodafone-logoΗ Vodafone, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, διαθέτει το Vodafone Business Connect 1 με μία τηλεφωνική γραμμή, προσφέροντας μία ολοκληρωμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet, με ένα εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο πάγιο.


Tο Vodafone Business Connect 1 αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση σταθερής τηλεφωνίας και internet, ειδικά σχεδιασμένη για όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις, αφού με ένα και μόνο προϊόν μπορούν ταυτόχρονα να απελευθερώσουν την επικοινωνία τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα και να προβάλουν την επιχείρησή τους στο internet!


Με το Vodafone Business Connect 1, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις απολαμβάνουν πραγματική οικονομία, αφού συνδυάζοντας το Vodafone Business Connect με τα Επαγγελματικά Προγράμματα Vodafone My Business έχουν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ εταιρικών σταθερών και κινητών καθώς και 20% έκπτωση στο πάγιο του VBC για πάντα.


Ωστόσο, τα οφέλη για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις είναι πολλαπλά αφού με το Vodafone Business Connect 1 αποκτούν:
– απεριόριστες κλήσεις προς εθνικά σταθερά και αστική χρέωση για κλήσεις προς σταθερά 25 διεθνών προορισμών
– δωρεάν domain name με την επωνυμία της εταιρίας
(π.χ www.mycompany.gr)
– προβολή της επιχείρησής τους στο internet με κατασκευή εταιρικού website
– απεριόριστους email λογαριασμούς 5GB ο καθένας (π.χ info@mycompany.gr )
– πλήθος από πρόσθετες ψηφιακές ευκολίες και υπηρεσίες που διευκολύνουν την επικοινωνία του
– έναν κοινό λογαριασμό για κινητή, σταθερή και όλα αυτά από έναν πάροχο με ένα σημείο αναφοράς και προσωποποιημένη επαγγελματική εξυπηρέτηση.


Ο Διονύσης Γρηγοράτος, Διευθυντής Εταιρικών Πελατών στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε: «Το Vodafone Business Connect 1 ανταποκρίνεται ακόμα περισσότερο στις σύγχρονες ανάγκες του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης και έρχεται να προστεθεί στην ευρεία σειρά λύσεων επικοινωνίας που προσφέρει η Vodafone. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκουν στη Vodafone όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία επικοινωνίας που μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της παραγωγικότητάς και της ανταγωνιστικότητάς τους στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από το Vodafone Business Connect 1 εγγυώνται για τους εταιρικούς μας πελάτες, μείωση και έλεγχο του κόστους, ευελιξία, αξιοπιστία, και αύξηση της παραγωγικότητας».


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το http://www.vodafone.gr/vbc