Την δέκατη επέτειο γιορτάζει φέτος η μεγάλη κλαδική έκθεση Imaging PHOTOVISION που φιλοξενείται από 5 ως 8 Απριλίου στο πρώην Στάδιο Ξιφασκίας των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Ελληνικό.


PHOTOVISIONΠαρά τις δυσμενείς συγκυρίες που διανύουμε, η Photovision συγκεντρώνει σχεδόν το σύνολο των εταιρειών του Imaging και γίνεται για μια ακόμη φορά πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους, για τους λάτρεις της εικόνας και της τεχνολογίας.


Αντικειμενικός σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει όλους τους τομείς του imaging: ψηφιακή και αναλογική εικόνα, video, επαγγελματικές εφαρμογές, album κ.α. ώστε ο επισκέπτης να αποκομίσει την πλήρη εικόνα και να ενημερωθεί για τις τάσεις του ευρύτερου κλάδου κατά τα πρότυπα των μεγάλων διεθνών εκθέσεων.


Τομείς ενδιαφέροντος της Photovision είναι: φωτογραφικός εξοπλισμός και αξεσουάρ για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση έτσι όπως διαμορφώνεται από τα πιο σύγχρονα μοντέλα των μεγάλων εργοστασίων, εξοπλισμός studio, συστήματα φωτισμού, συστήματα photofinishing, mobile συσκευές και εφαρμογές με φωτογραφικές ικανότητες, εξοπλισμός εργαστηρίων και minilab, χημικά και αναλώσιμα, εξοπλισμός και αξεσουάρ video για ερασιτεχνική και επαγγελματική χρήση (monitor, desktop επεξεργασία, home cinema), εργαστήρια επεξεργασίας και εκτύπωσης φιλμ & φωτογραφιών, ενοικίαση εξοπλισμού, ψηφιακά και αναλογικά άλμπουμ, κλασσικές προτάσεις παρουσίασης της φωτογραφίας κ.α. Συνολικά φέτος συμμετέχουν 80 εταιρείες του κλάδου.


Η Photovision συνοδεύεται από αξιόλογο παράλληλο πρόγραμμα με φωτογραφικές εκθέσεις, workshops, σεμινάρια, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις φωτογραφικών φορέων. Επίσης φέτος για πρώτη φορά το Περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ , το οποίο είναι ο διοργανωτής της Photovision, με την υποστήριξη του περιοδικού MBike διοργανώνουν ποδηλατοβόλτα την Κυριακή 7 Απριλίου, για τους λάτρεις του ποδηλάτου αλλά και της φωτογραφίας δράσης. Oι συμμετέχοντες θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν σημαντικά βραβεία.


Η Photovision τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & Εμπόρων Φωτογραφικών Ειδών & Συστημάτων Εικόνας (Σ.Ε.Κ.Α.Φ.), στον οποίο συμμετέχουν οι μεγαλύτερεs εταιρίες imaging της xώραs μας, επικυρώνοντας την αξιοπιστία και δυναμική της διοργάνωσης.


H έκθεση πραγματοποιείται στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Συγκροτήματος – Στάδιο Ξιφασκίας, από την Παρασκευή 5 έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013. Η πρόσβαση στην έκθεση γίνεται μέσω της Παραλιακής Λεωφόρου με λεωφορεία ή τραμ και μέσω αυτοκίνητων (παρέχεται δωρεάν parking).


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.photovision.gr