Το website της Vodafone Ελλάδας επανασχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει καλύτερη online εμπειρία στους επισκέπτες του.


vodafone.grΤο ανανεωμένο vodafone.gr δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βρίσκουν ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που αναζητούν, χάρη στην απλοποιημένη δομή του περιεχόμενου του. O λιτός σχεδιασμός και το μοντέρνο design, επικοινωνούν ξεκάθαρα και κατανοητά στους επισκέπτες του site τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις online προσφορές της Vodafone.


Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafone vodafone.gr/portal/eshop, σχεδιάστηκε εκ νέου με σκοπό να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που επιθυμούν και ταιριάζουν με τις προσωπικές τους ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες πλέον μπορούν με λιγότερα βήματα να ολοκληρώσουν της αγορές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενότητα «Επαγγελματίες-Εταιρίες» δημιουργήθηκε και ειδικό eShop εστιασμένο στις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες του Επαγγελματία.


Στην ενότητα της ηλεκτρονικής Εξυπηρέτησης υπάρχουν απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις και απλές πληροφορίες για όλους τους συνδρομητές. Εύκολος τρόπος επικοινωνίας μέσω Facebook, Twitter και Vodafone eForum, γρήγορη πληρωμή λογαριασμού, εύκολη εύρεση των καταστημάτων Vodafone και οδηγίες για τις ρυθμίσεις των πιο δημοφιλών συσκευών.


Το ανανεωμένο vodafone.gr συνεχίζει να παρέχει και την υπηρεσία Φωνητικής Πλοήγησης με στόχο την ισότιμη πρόσβαση στην επικοινωνία για όλους. H υπηρεσία εκφωνεί το περιεχόμενο συγκεκριμένων σελίδων, ενώ μέσω «κατάλληλων» πλήκτρων διευκολύνει την πλοήγηση. Απευθύνεται στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολία ανάγνωσης κειμένων, όπως για παράδειγμα, στα άτομα με προβλήματα όρασης, σε ηλικιωμένους και άτομα με δυσλεξία.


Οι αλλαγές στο vodafone.gr σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν με στόχο να παραμείνει το κορυφαίο site στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, παρέχοντας την καλύτερη online εμπειρία στους διαδικτυακούς επισκέπτες.