Την εμπορική διάθεση της πιστωτικής κάρτας ΟΤΕ Cosmote World MasterCard ξεκινούν ο ΟΤΕ και η Cosmote σε συνεργασία με την Eurobank.


OTE COSMOTE World MasterCardΣυγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας σε κάθε αγορά την ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard:
– O συνδρομητής OTE κερδίζει 2% της αξίας των μηνιαίων του αγορών ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ. Ο συνδρομητής COSMOTE κερδίζει επίσης το 2% της αξίας των μηνιαίων του αγορών ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό COSMOTE.
– Ο συνδρομητής ΟΤΕ & COSMOTE κερδίζει το 3% των μηνιαίων του αγορών ως συνολική έκπτωση στους λογαριασμούς ΟΤΕ και COSMOTE (1,5% των αγορών της κάρτας ως έκπτωση σε επόμενο λογαριασμό ΟΤΕ και επιπλέον 1,5% σε επόμενο λογαριασμό COSMOTE αντίστοιχα). 1


Προϋπόθεση αποτελεί οι λογαριασμοί ΟΤΕ ή/και COSMOTE να εξοφλούνται μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα.


Έτσι, εάν ο κάτοχος της ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard εξοφλεί μέσω πάγιας εντολής στην κάρτα τους μηνιαίους λογαριασμούς ΟΤΕ & COSMOTE συνολικού ύψους για παράδειγμα 60€, και παράλληλα πληρώνει με την κάρτα και τις καθημερινές συναλλαγές του (πχ. super market, βενζίνη) συνολικού ύψους 540€ μηνιαίως, μειώνει τα τηλεπικοινωνιακά του έξοδα κατά 30% κάθε μήνα. Πιο συγκεκριμένα, κερδίζει συνολικά 18€ έκπτωση (9€ έκπτωση στο λογαριασμό του ΟΤΕ & 9€ έκπτωση στο λογαριασμό της COSMOTE). To συνολικό ποσό έκπτωσης που μπορεί να λάβει κάποιος δεν μπορεί να υπερβαίνει ετησίως τα 1.000€.


Επιπλέον, με την ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard οι κάτοχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών Eurobank, Επιστροφή, μέσω του οποίου κερδίζουν πραγματικά ευρώ από τις συναλλαγές τους, τα οποία και μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώσουν πληρώνοντας λιγότερο ή καθόλου σε επόμενες αγορές τους σε 4.500 επιχειρήσεις.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την ΟΤΕ COSMOTE World MasterCard, με δωρεάν συνδρομή για πάντα, στο δίκτυο πωλήσεων ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή σε ένα κατάστημα Eurobank ή καλώντας στο 210 9555555.