Με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, πιστοποιήθηκε η Yuboto.


yuboto_logo_newΎστερα από επιθεώρηση που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (μέλος του Γερμανικού TÜV NORD), η YUBOTO πιστοποιήθηκε για το σύνολο των υπηρεσιών και λύσεών της όσον αφορά στο σχεδιασμό, την οργάνωση, τη λειτουργία και την υποστήριξή τους.


Ο Κωνσταντίνος Λιαδάκης, Πρόεδρος της YUBOTO, δήλωσε σχετικά “Στην YUBOTO επιδιώκουμε οι υπηρεσίες και οι λύσεις μας να έχουν τα χαρακτηριστικά που θα θέλαμε και εμείς να απολαμβάνουμε στη θέση των πελατών μας. Χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η YUBOTO χαρακτηρίζεται από τους πελάτες της ως στρατηγικός συνεργάτης και όχι ως άλλος ένας απλός προμηθευτής. H αναγνώριση αυτή, πλέον συνοδεύεται και από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο.”


To portfolio της YUBOTO αποτελείται από μια ευρεία γκάμα διαύλων mobile marketing (SMS, MMS, 2-Way SMS, Video Messages, Email Services, Bluetooth) τηλεπικοινωνιακών λύσεων (Click2Call®, Autodialer, VoIP Telephony) και υπηρεσιών για φορητές συσκευές (mCards, mCoupons, mTickets, mLoyalty).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Yuboto, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.yuboto.com.