Τώρα μπορείτε να κάνετε τον οποιονδήποτε Windows 8 υπολογιστή να έχει οθόνη αφής με το αξεσουάρ που θα βρείτε αποκλειστικά στο Πλαίσιο.


touch screen converterΤα Windows 8 έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι το στάνταρ λειτουργικό στους σταθερούς και φορητούς Η/Υ. Το νέο τους περιβάλλον – αν και εξαιρετικά εύχρηστο – έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις οθόνες αφής, όπου και δείχνει την πραγματική του «δύναμη».


Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστα laptops με οθόνη αφής και είναι και πολύ ακριβά. Τι γίνεται, λοιπόν, αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί την ευχρηστία και την ταχύτητα των νέων Windows, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει laptop με οθόνη αφής;


Η λύση έρχεται από το Πλαίσιο με το Turbo-X Touch Screen Converter. Προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε οθόνη laptop – μέχρι 15,6’’ – και τη μετατρέπει σε… touch!


Το Turbo-X Touch Screen Converter αποτελείται από το σένσορα, ο οποίος τοποθετείται επάνω στην οθόνη και συνδέεται στον υπολογιστή μέσω θύρας USB. Η τοποθέτηση του είναι απλή, χάρη στη μαγνητική επιφάνεια, ώστε να ασφαλίζει επάνω στην οθόνη χωρίς να μετακινείται. Επίσης, περιλαμβάνει και ένα στυλό, με ειδική μύτη που δεν αφήνει χαρακιές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αντί του παραδοσιακού ποντικιού.


Έτσι, μπορούν όλοι να εκμεταλλευτούν τις νέες δυνατότητες των Windows 8 και το νέο τους περιβάλλον, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!


Το Turbo-X Touch Screen Converter μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Πλαίσιο ή στο www.plaisio.gr μόνο με 79€!