Τη δυναμική της είσοδο πραγματοποιεί στην αγορά των mobile applications η εταιρία Μαρινόπουλος A.E., παρουσιάζοντας την καινούρια της εφαρμογή με την ονομασία «Carrefour Greece».


TEL-logos-app-CRFΟι κάτοχοι iphone και Android smartphones μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή στις συσκευές τους και να λαμβάνουν καθημερινές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις για τις προσφορές της ημέρας στα καταστήματα του δικτύου της εταιρίας Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ξεφυλλίζουν από το κινητό τους όλα τα φυλλάδια των καταστημάτων. Η εφαρμογή έχει ήδη αποκτήσει τους δικούς της οπαδούς, αφού από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, έγιναν χιλιάδες downloads και κέρδισε μια θέση στις Top free εφαρμογές στο itunes.


Με την είσοδό της στην αγορά των mobile applications, η Μαρινόπουλος σηματοδοτεί τη μετάβαση στο σούπερ μάρκετ του μέλλοντος, το οποίο αξιοποιεί την προηγμένη τεχνολογία για να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη. Τώρα οι δεκάδες προσφορές της Μαρινόπουλος, δεν χωρούν μόνο στην καθημερινότητά των καταναλωτών αλλά και στο κινητό τους για να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε ό,τι πιο νέο, ποιοτικό και οικονομικό!