Το Public.gr κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Customer Experience στο θεσμό των e-volution awards.


publicΗ τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Intercontinental παρουσία επαγγελματιών του ηλεκτρονικού εμπορίου.


Τα Public πέτυχαν μέσα στο 2012 να μεταφέρουν τη μοναδική εμπειρία των καταστημάτων τους σε διαδικτυακό περιβάλλον. Η ομάδα των Public δεσμεύτηκε σε αυτό το στόχο και όλες οι δράσεις της επικεντρώθηκαν σε αυτό, όπως: η γρήγορη αναβάθμιση του Public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυό στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος στην κατηγορία Customer Experience.


Κατά την παραλαβή του βραβείου o Νίκος Βαρβαδούκας Digital Manager δήλωσε: «Εκ μέρους των Public θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για το βραβείο Customer Experience για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών όλης της ομάδας που εργάστηκαν σε αυτό το project. Είμαστε βέβαιοι ότι ενισχύουμε συνεχώς ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αυτό της ανώτερης εμπειρίας που και το Public.gr μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες και πελάτες του.»