Η νέα έκδοση του Taxibeat επιτρέπει στους χρήστες να καλέσουν ταξί από αεροδρόµια, λιµάνια, σιδηροδροµικούς σταθµούς και σταθµούς ΚΤΕΛ.


SearchTaxiScreenGRΗ εφαρµογή εντοπίζει αυτόµατα τους χρήστες που βρίσκονται κοντά σε τέτοια σηµεία, επιστρέφει τον αριθµό διαθέσιµων οδηγών στην περιοχή και ζητάει από το χρήστη να συµπληρώσει ένα κουπόνι (voucher). To κουπόνι περιέχει πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τον οδηγό προκειµένου να παρακάµψει την ουρά και να προσεγγίσει το χώρο τον αφίξεων για την παραλαβή.


Για παράδειγµα, για διαδροµές από το αεροδρόµιο, ο επιβάτης πρέπει να συµπληρώσει ονοµατεπώνυµο, αριθµό πτήσης και από πού προσγειώθηκε η πτήση του.O οδηγός θα περιµένει τον επιβάτη σε προκαθορισµένα σηµεία. Για παράδειγµα για διαδροµές από το αεροδρόµιο «Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας, το pick-up point είναι στις αφίξεις, στον χώρο τον προµισθωµένων: στην έξοδο 1 για αφίξεις από χώρες εκτός Σένγκεν και στην έξοδο 4 για αφίξεις εντός Σένγκεν.


Φυσικά, όπως ισχύει πάντα µε το Taxibeat, υπάρχει πάντα η δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης του οδηγού σε περίπτωση που χρειαστούν περαιτέρω συνεννοήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στο www.taxibeat.com ή στο help@taxibeat.com.