Δύο νέα προγράμματα, που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη οικονομία στις επιχειρήσεις, προσφέρει ο ΟΤΕ, ανταποκρινόμενος στις αυξημένες ανάγκες τους.


logo OTEBUSINESSΗ καθημερινότητα των επιχειρήσεων γίνεται έμπνευση για την περαιτέρω εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών του ΟΤΕ, στο πλαίσιο της νέας εποχής της σχέσης με τους πελάτες του, «Μαζί, είμαστε ένα».


Το νέο πρόγραμμα της οικογένειας ΟΤΕ Business Double Play με τιμή που ξεκινά από 37,90 €/ μήνα1, προσφέρει στις επιχειρήσεις:
– απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα δίκτυα,
– έως 90’ δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς εθνικά κινητά,
– απεριόριστη πρόσβαση στο Internet έως 24 Mbps με δυναμική ή έως 16 στατικές ΙP διευθύνσεις με την πιο αξιόπιστη ολοκληρωμένη λύση ΟΤΕ Βusiness Conn-x.


Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως δημιουργία και φιλοξενία εταιρικού site, απεριόριστα εταιρικά email και υπηρεσίες DNS, ενώ δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 3 διαφορετικά πακέτα ανάλογα με τις ανάγκες μίας επιχείρησης.


Παράλληλα, το νέο πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας OTE Business Απεριόριστα με τιμή 25,90€/μήνα, σχεδιάστηκε να καλύψει ανάγκες για απεριόριστη σταθερή τηλεφωνία και, συγκεκριμένα, να προσφέρει απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς όλους, καθώς και 90’ δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα3 καλέστε δωρεάν το 13888, επισκεφτείτε το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE – COSMOTE- ΓΕΡΜΑΝΟΣ), την ιστοσελίδα www.ote.gr, επικοινωνήστε με τον τηλεπικοινωνιακό σας σύμβουλο, ή καλέστε στο 13818 ΟTE Business Customer Service.