Η Gigaset παρουσιάζει το πρώτο ασύρματο τηλέφωνο που συνδυάζει την τεχνολογία οθόνης αφής με τη χρήση κλασικού πληκτρολογίου.


Gigaset S820Οι δυνατότητες διαχείρισης κλήσεων καθώς και ρυθμίσεων της συσκευής, ορίζουν τα νέα standards στον κόσμο της ασύρματης τηλεφωνίας. Η οθόνη αφής 2,4” δίνει στον χρήστη του νέου Gigaset S820, τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης των σημαντικότερων εφαρμογών της συσκευής, δημιουργώντας συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας.


Με αυτό τον τρόπο πλέον δεν είναι απαραίτητη η πλοήγηση στο μενού της συσκευής προκειμένου να ενεργοποιηθούν βασικές λειτουργίες όπως: η πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο και τις λίστες κλήσεων και η λειτουργία παρακολούθησης μωρού. Το Gigaset S820 διαθέτει εκτός της οθόνης αφής και ένα υψηλής ποιότητας μεγάλο πληκτρολόγιο για όσους επιλέγουν την κλασσική χρήση.


Το Gigaset S820 προσφέρει ένα νέο μοναδικό τρόπο διαχείρισης των κλήσεων. Όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσει χρονικά πότε επιθυμεί ή όχι να λαμβάνει κλήσεις, αλλά και από ποιον ή ποιους αριθμούς. Επιπλέον η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να μην αποδέχεται κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν χρονική περίοδο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης και επιλογή απόρριψης της κλήσης ή σιγής κουδουνισμού. Το φάσμα λειτουργιών διαχείρισης κλήσεων ολοκληρώνεται με τη δυνατότητα αυτόματης αποστολής SMS προς ένα άλλο σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, κάθε φορά που υπάρχει αναπάντητη κλήση, με αναφορά στον χρόνο και τον αριθμό της κλήσης.


Το Gigaset S820 με την εφαρμογή Gigaset Quick Sync, επιτρέπει στον χρήστη να συγχρονίσει τις επαφές του ανάμεσα στο Outlook και το ασύρματο τηλέφωνο. Ο τηλεφωνικός κατάλογος έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης έως 500 επαφών μορφής vCard, με 4 αριθμούς για κάθε μία, ενώ ξεχωριστός ήχος κλήσης και εικόνα καλούντος μπορούν να αντιστοιχιστούν σε κάθε μία επαφή.


Όπως κάθε ασύρματο τηελέφωνο Gigaset, έτσι και το Gigaset S820 περιλαμβάνει την τεχνολογία ECO με την οποία η ακτινοβολία του σταθμού βάσης μειώνεται κατά 80%, αλλά και τεχνολογία ECO+ με την οποία η ακτινοβολία του σήματος μηδενίζεται, όταν η συσκευή είναι σε κατάσταση αναμονής.