H Sagemcom παρουσιάζει την άφιξη της τελευταίας σειράς Philips Picopix με πρακτικό μέγεθος και επιλογές για όλες τις ανάγκες.


picopix projectors philipsΗ Sagemcom παρουσιάζει δύο νέους προβολείς τσέπης Philips PicoPix PPX 2230 και PPX 2330. Αυτοί οι νέοι προβολείς είναι εύκολοι στη χρήση, διαθέτουν λουράκι για τον καρπό και χωράνε στην παλάμη του χεριού σας επιτρέποντας σας να τα χρησιμοποιείτε σε κάθε περίσταση.


Ειδικά σχεδιασμένοι για μεταφορά (130g), και εξοπλισμένοι με μπαταρία λιθίου με διάρκεια ζωής 2 ώρες, οι νέοι PicoPix μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Προσφέρουν μεγάλη προβολή εικόνας (μέχρι και 60”) για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τα αρχεία σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, και εικόνα υψηλής ανάλυσης (30 lumens, ανάλυση 640×360, αντίθεση 1500:1).


Με δυνατότητα προβολής σε όλες τις επιφάνειες, τα νέα μοντέλα PicoPix διαθέτουν αναβαθμισμένα στερεοφωνικά ηχεία. Είναι αυτόνομα και έχουν εσωτερική μνήμη που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε απευθείας το υλικό σας στη συσκευή. Χάρη στο αναβαθμισμένο micro SD card reader, μπορείτε ακόμα και να επεκτείνετε τη μνήμη τους.


Η θύρα USBQuickLink έχει μετατραπεί ιδιοφυώς σε λουράκι για τον καρπό για να κρατάει με ασφάλεια το προϊόν στο χέρι σας και να μη χάνετε ποτέ τα καλώδια και τους φορτιστές. Μόλις το ξεκουμπώσετε, το λουρί μετατρέπεται σε θύρα USB για να χρησιμοποιήσετε ή να φορτίσετε τα PicoPix PPX 2230 και PPX 2330 με τη χρήση του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή ή να τα συνδέσετε με τις περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές. Εύκολα και γρήγορα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κάμερα, τα παιχνίδια, τον εξωτερικό σκληρό ή την κάρτα μνήμης σας και να προβάλετε τα περιεχόμενά τους στον τοίχο. Τα νέα μοντέλα PicoPix είναι πραγματικά σινεμά τσέπης! Επιπλέον το PPX 2330 σας προσφέρει τη δυνατότητα να προβάλετε ολόκληρα βίντεο και είναι συμβατό με Apple iPhones, iPods και iPads.


Τη σειρά έρχονται να συμπληρώσουν τα νέα Philips PicoPix PPX 2055 και PPX 2450/2480, με αναβαθμισμένη προβολή εικόνας υψηλής ανάλυσης (120”, 55-80 lumens, ανάλυση 854 x 480, αντίθεση 1000:1), στερεοφωνικά ηχεία και μπαταρία λιθίου με διάρκεια ζωής 2 ώρες (PPX 2450-2480). Συνδέστε τα νέα PicoPix με το Notebook ή το laptop σας μέσω USB και προβάλετε τα αρχεία σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον μπαταρία ή φορτιστές. Συνδέστε τα νέα PPX 2450-2480 χρησιμοποιώντας την υποδοχή ΗDMI για συσκευές που έχουν έξοδο ΗDMI ή με το smartphone, την παιχνιδοκονσόλα, την κάμερα και τον υπολογιστή σας και αφήστε τη φαντασία σας και τα νέα PicoPix να κάνουν τα υπόλοιπα.. Μοιράζεστε τις φωτογραφίες σας στον τοίχο ενός οικογενειακού δείπνου, δείτε ταινία στο ταβάνι του δωματίου ενός ξενοδοχείου ή ακόμα παίξετε το τελευταίο βιντεοπαιχνίδι στον τοίχο της αυλής σας απλά, εύκολα και γρήγορα..


Οι νέοι προβολείς τσέπης Philips PicoPix προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες να προβάλετε, να μοιραστείτε και να παίξετε παιχνίδια με τους φίλους σας με απόλυτη ελευθερία, όπου και να είστε, κάθε στιγμή. Απλά βάλτε το στην τσέπη ή την τσάντα σας και πάρτε το μαζί σας όπου και αν πάτε. Τα νέα Philips PicoPix υπόσχονται να γίνουν οι τέλειοι συνεργάτες για τα smartphones, τα tablet, τα laptop, τις κονσόλες παιχνιδιών, τους εξωτερικούς σκληρούς ή την κάμερά σας.