«Εκτυπώστε περισσότερα, πληρώστε λιγότερα» είναι το νέο moto της HP που με τη νέα γενιά μελανιών και εκτυπωτών υπόσχεται οικονομία και επιδόσεις.

advantage-original-ink_tcm_145_1283703Μια σειρά από συναρπαστικές δυνατότητες προσφέρουν οι νέοι Deskjet εκτυπωτές της HP, αρκετές να ικανοποιήσουν τους πλέον απαιτητικούς οικιακούς χρήστες αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αν το ζητούμενο για εσάς είναι η οικονομία στην εκτύπωση δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα, τότε ξεκινήστε την έρευνα αγοράς σας από τη σειρά HP Deskjet Ink Advantage.

Καλύτερη απόδοση με αυθεντικά δοχεία μελάνης

Το 15,7% των αναγομωμένων δοχείων μελάνης παρουσίασε προβλήματα κατά τη χρήση ή απευθείας από τη συσκευασία σε σχέση με λιγότερο από 1% των δοχείων μελάνης HP.1 Αυτό δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί και δεν χρειάζεται αν χρησιμοποιείτε αυθεντικά ΗΡ δοχεία μελάνης.

Εκτύπωση από οπουδήποτε

Ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνετε από οπουδήποτε2 με το HP ePrint: όταν είστε εκτός γραφείου, καθώς πηγαίνετε σε σύσκεψη ή εν κινήσει.

Το HP ePrint σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε και να κάνετε κοινή χρήση εξ αποστάσεως, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες, έγγραφα και άλλα έγγραφα, στέλνοντας email απευθείας στον ePrint εκτυπωτή από τη φορητή συσκευή σας. Εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση, κάνει την εκτύπωση μια πραγματικά φορητή εμπειρία.

Δυνατότητες All-in-One

Η ευελιξία είναι προτέρημα και ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One καλύπτει τις εκτυπωτικές σας ανάγκες τόσο για το σπίτι όσο και για την επιχείρησή σας άψογα με τις δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ.

Μάθετε περισσότερα

Κάντε περισσότερα με τις εφαρμογές εκτύπωσης HP

Χρησιμοποιήστε την έξυπνη, έγχρωμη οθόνη αφής του HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One και συνδεθείτε με μια σειρά δωρεάν εφαρμογών εκτύπωσης της HP.

Με τις εφαρμογές εκτύπωσης της HP μπορείτε να εκτυπώνετε τέλεια μορφοποιημένο υλικό web απευθείας από τον HP Deskjet Ink Advantage 5525 χωρίς σύνδεση με υπολογιστή.3 Θα έχετε πρόσβαση σε εντυπωσιακό υλικό που κάνει την εκτύπωση πιο γρήγορη, πιο απλή και πιο διασκεδαστική από ποτέ.


1. Ιανουάριος του 2010 μελέτη από την Quality Logic. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.qualitylogic.com/2010hpinktestemea.pdf

2. Απαιτείται σύνδεση Internet σε εκτυπωτή HP με δυνατότητα web και εγγραφή σε λογαριασμό ePrint της HP (για μια λίστα των επιλεγόμενων εκτυπωτών, των υποστηριζόμενων τύπων εγγράφων και εικόνων και για άλλες λεπτομέρειες HP ePrint, δείτε www.hp.com/go/eprintcenter). Οι φορητές συσκευές απαιτούν σύνδεση Internet και δυνατότητα αποστολής email. Μπορεί να απαιτείται σημείο ασύρματης πρόσβασης. Μπορεί να ισχύουν ξεχωριστά αγορασμένα σχέδια δεδομένων ή χρεώσεις χρήσης. Ο χρόνος εκτύπωσης και οι ταχύτητες σύνδεσης μπορεί να διαφέρουν.

3. Απαιτείται σημείο ασύρματης πρόσβασης και σύνδεση Internet στον εκτυπωτή. Απαιτείται εγγραφή για τις υπηρεσίες. Η διαθεσιμότητα ποικίλει ανάλογα με τη χώρα, τη γλώσσα, τις συμφωνίες και απαιτεί αναβάθμιση υλικολογισμικού firmware. Για λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.hp.com/go/eprintcenter.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]