Ο ήχος της οικιακής ψυχαγωγίας παίρνει άλλες διαστάσεις και τελειοποιείται με τον δέκτη AV 7,2 καναλιών, με Wi-Fi και AirPlay.


IMG_STR-DN1030_B_AU_CEK_CEL_TΑπολαύστε μία πλήρως δυναμική σειρά από μοντέρνα soundtrack με έντονο, πεντακάθαρο ήχο 7,2 καναλιών, με εντυπωσιακή ισχύ 120 watt ανά κανάλι με το δέκτη AV STR-DN1030. Αυτός ο κομψός και αξιόπιστος δέκτης AV συνδυάζει την εμφάνιση με τη λειτουργικότητα, για πρώτη φορά με ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα, πέντε εισόδους HDMI και τεχνολογίες, όπως ο ψηφιακός ήχος HD Digital Cinema Sound και το προηγμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Advanced Digital Cinema Auto Calibration, που προσφέρουν έντονο και ακριβή κινηματογραφικό ήχο.


«Ο δέκτης STR-DN1030 σχεδιάστηκε για να ακούτε τις ταινίες, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης» εξηγεί ο Naoto Yoshioka, Home Audio Video Senior Product Manager στη Sony Europe. «Για ρεαλιστικό κινηματογραφικό ήχο, ο δέκτης STR-DN1030 χρησιμοποιεί την εξειδικευμένη τεχνολογία HD Digital Cinema Sound, η οποία αναπτύχθηκε από την ομάδα της Sony Pictures, μετά από μελέτη προσεκτικά επιλεγμένων ηχογραφήσεων από ταινίες του Χόλλυγουντ. Η Sony Pictures έχει κερδίσει 12 βραβεία Όσκαρ Καλύτερης ταινίας, οπότε γνωρίζει καλά τι θα πει εκπληκτικός ήχος για ταινίες».


Ο πρώτος ασύρματος δέκτης AV, παγκοσμίως
Ο δέκτης STR-DN1030 είναι ένα πραγματικά πρωτοπόρο προϊόν. Πρόκειται για τον πρώτο, παγκοσμίως, δέκτη AV με ενσωματωμένη ασύρματη δυνατότητα σύνδεσης. Μπορείτε, χωρίς κόπο, να κάνετε streaming σε τραγούδια από το iPhone®, το iPod® ή το iPad® σας με το ενσωματωμένο AirPlay, ή να αναπαράγετε μουσική και ταινίες από τον υπολογιστή σας, το tablet σας και άλλες συσκευές που συνδέονται σε δίκτυο, με το ενσωματωμένο Wi-Fi®. Επειδή η σύνδεση γίνεται ασύρματα, άλλο ένα χαρακτηριστικό που είναι ενσωματωμένο στο προϊόν, έχετε πρόσβαση σε μία ανεξάντλητη πηγή ψυχαγωγίας on-demand μέσα από το Sony Entertainment Network, που περιλαμβάνει περισσότερα από 15 εκατ. τραγούδια και διαδικτυακό ραδιόφωνο με χιλιάδες σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.


Κάθε λεπτομέρεια από κάθε ήχο
IMG_STR-DN1030_B_AU_CEK_CEL_FΑπό έναν απαλό ψίθυρο, μέχρι μια ισχυρή έκρηξη, ο δέκτης STR-DN1030 φέρνει πιο κοντά τον κινηματογραφικό ήχο στη ζωή σας, με λεπτομέρειες και κρυστάλλινη καθαρότητα. Χάρη στο προηγμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Advanced Digital Cinema Auto Calibration, το οποίο βελτιστοποιεί την ποιότητα του ήχου Surround, ανάλογα με τις θέσεις των ηχείων, ο δέκτης μπορεί, ακόμα, να βαθμονομήσει τον τέλειο ήχο για το χώρο του home cinema σας.


Φέρτε στα μέτρα σας τον ιδανικό ήχο
Βελτιώστε τον τρόπο που ακούτε μουσική με μία σειρά από λειτουργίες για την προσαρμογή του ήχου, από Jazz Club μέχρι Sport. Μπορείτε να επιλέξετε τη ρύθμιση που ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ψυχαγωγίας σας. Υπάρχει, ακόμα, μία λειτουργία που αναδημιουργεί την κορυφαία ακουστική της αίθουσας συναυλιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, για μια πραγματική εμπειρία κλασικής μουσικής.


Ουσία, στυλ και έξυπνες συνδέσεις
Ο δέκτης STR-DN1030 πέρα από τα προσεγμένα χαρακτηριστικά του, που αποδίδουν τέλεια τον ήχο, έχει κομψή σχεδίαση που προσθέτει μια στιλάτη πινελιά σε κάθε χώρο, ό,τι ακριβώς θα περίμενε κανείς από τη Sony. Περιλαμβάνει, με κομψότητα, μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας συσκευών, όπως τις 5 εισόδους HDMI®, μία έξοδο HDMI, μία είσοδο USB 2.0 και – για πρώτη φορά σε δέκτη AV – ενσωματωμένα Wi-Fi και AirPlay. Με την εφαρμογή Sony Media Remote app Media Remote, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως τηλεχειριστήριο.


Βασικά χαρακτηριστικά του Δέκτη AV STR-DN1030 Home Cinema Network
– Γνήσιος κινηματογραφικός ήχος – Οι τεχνολογίες HD Digital Cinema Sound και Sound Optimiser συνδυάζονται για να προσφέρουν αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο, με 7,2 κανάλια ήχου και ισχυρά 120 watt ανά κανάλι (8 ohms, 1 kHz, THD 1%, 1ch driven)
– Ασύρματο streaming – Κάντε ασύρματα streaming μέσα από τις συσκευές σας iPhone, iPod ή iPad με το AirPlay, αναπαράγετε μουσική, ταινίες και διαδικτυακό ραδιόφωνο από υπολογιστές και δικτυωμένες συσκευές με το ενσωματωμένο Wi-Fi®
– Automatic sound calibration – Το προηγμένο σύστημα αυτόματης βαθμονόμησης Advanced Digital Cinema Auto Calibration ρυθμίζει αυτόματα το σύστημά σας για βέλτιστο ήχο, ανάλογα με τις θέσεις των ηχείων.
– Πολλές συνδέσεις HD – Πέντε είσοδοι HDMI σημαίνει ότι έχετε αρκετές θύρες για να συνδέσετε την τηλεόραση, το Blu-ray™ ή το DVD player, το digital box, το PlayStation®3 σας και πολλές ακόμα συσκευές HD.