Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της μοναδικής λύσης διαχείρισης έργων ενέργειας DigiSolar, στην Pairan.


pairan_logoΠιστεύοντας πως η επιτυχία ενός οργανισμού που δραστηριοποιείται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας συνδέεται άρρηκτα με την ικανότητά του να προσφέρει την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του, η Pairan επένδυσε στην πλέον σύγχρονη λύση λογισμικού που εγγυάται την πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων διαχείρισης έργων ενέργειας, οργάνωσης και πληροφόρησης αλλά και την εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου και κόστους για την εταιρεία.


Έπειτα από ολοκληρωμένη μελέτη των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων της εταιρείας, η λύση που εφάρμοσε και παραμετροποίησε η Digimark βασίστηκε στο ευρέως διαδεδομένο business λογισμικό Soft1 και περιελάμβανε:


• Διαχείρισης Έργων (Project Management) – για τον οργανωμένο και πλήρη έλεγχο των έργων της επιχείρησης
• Διαχείρισης Πελατολογίου (CRM) – για τα τμήματα Call Center, Πωλήσεων, Λογαριασμών, Βλαβών και Μάρκετινγκ
• Εμπορικής Διαχείρισης (ERP) – για την Εμπορική Διαχείριση
• Λογιστικής – για την Λογιστική Διαχείριση
• Business Intelligence και Reporting – Για τον έλεγχο των ποιοτικών και ποσοστικών στοιχείων


Ως συνέπεια, η Pairan διαθέτει πλέον ένα εργαλείο για τον έλεγχο των δαπανών, την απλούστευση της διαδικασίας διαχείρισης έργων και την επιτάχυνση των επιμέρους καθημερινών διαδικασιών. Ακόμα περισσότερο τα στελέχη της επιχείρησης αποκτούν άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών γρήγορα και ολοκληρωμένα.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210.2518666 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digimark.gr/digisolar