Οι ζωντανές μεταδόσεις των NBA Finals της τρέχουσας σεζόν θα μεταδοθούν από την OTE TV ως μέρος πολυετούς συμφωνίας.


OTE_TV_logo_CMYKΟ φαντασμαγορικός κόσμος του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη και οι εντυπωσιακοί του παίκτες, έρχονται από τον Ιούνιο 2012 στην ΟΤΕ TV. Η OTE TV εξασφάλισε για τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport και OTE Sport HD, τη μετάδοση των αγώνων για την κατάκτηση του τίτλου της τρέχουσας περιόδου στο NBA, τα NBA Finals, με τη συμμετοχή των Oklahoma City Thunder και των Miami Heat.


Με αφετηρία τη σεζόν 2012-2013, η συνδρομητική πλατφόρμα της OTE TV θα φιλοξενεί το ΝΒΑ κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, και οι μεταδόσεις της θα περιλαμβάνουν αγώνες από την NBA regular season, το NBA All-Star Game, τα NBA Playoffs και τα NBA Finals.


Έως την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, τα αθλητικά κανάλια της ΟΤΕ TV θα μεταδίδουν την καθημερινή ζώνη διάρκειας 3-6 ωρών του καναλιού NBA TV, με ζωντανά παιχνίδια και άλλα προγράμματα για το NBA, αγώνες από την περίοδο των Playoffs 2012, όλους τους αγώνες από τα φετινά Finals, καθώς επίσης καθημερινά μαγκαζίνο και εβδομαδιαίες θεματικές εκπομπές.


Από την σεζόν 2012-13, οι αγώνες του πρωταθλήματος NBA θα μεταδίδονται ζωντανά και σε High Definition από την ΟΤΕ TV.


Ως μέρος της συμφωνίας, η OTE TV έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης για τα εξής:
1) Καθημερινούς αγώνες κατά την διάρκεια της κανονικής περιόδου NBA Regular Season από το NBA TV
2) Επιπλέον αγώνες της Κυριακής κατά την διάρκεια της NBA Regular Season
3) Το σύνολο των αγώνων του Rising Star Exhibition
4) To All Star Saturday program και το All Star Game
5) Τους αγώνες του 1ου και 2ου γύρου των Play-offs
6) Τους αγώνες των Conference Finals series
7) Τους τελικούς αγώνες NBA Finals


Επιπλέον, μόνο οι συνδρομητές της OTE TV θα απολαμβάνουν καθημερινά συναρπαστικές αναμετρήσεις σε ζωντανή μετάδοση, εντυπωσιακά καρφώματα που κόβουν την ανάσα, απίστευτα τρίποντα στην εκπνοή του χρόνου, όλη την ιστορία και όλη τη δράση με τους πανηγυρισμούς των νικητών, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις λεπτομέρειες ιστορικών αγώνων, μέσα από το πρόγραμμα του NBA TV, καθώς επίσης τις καθημερινές και εβδομαδιαίες εκπομπές ανασκόπησης, NBA LIVE και NBA Action.


Οι συνδρομητές της OTE TV μπορούν να απολαμβάνουν το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη, μέσω του πακέτου Full Pack, μόνο με 19,90 ευρώ το μήνα1 μαζί με περισσότερα από 50 κανάλια, τα 11 High Definition, και τα μεγάλα κανάλια εθνικής εμβέλειας.
Η OTE TV τώρα διατίθεται με δώρο τον αποκωδικοποιητή και το δορυφορικό πιάτο συνολικής αξίας 175 ευρώ.