Το νέο Gigaset A120, σε τιμή κάτω από 20 ευρώ προσφέρει όλα τα καθιερωμένα πλεονεκτήματα των προϊόντων Gigaset και μία ευρεία γκάμα λειτουργιών.


GigasetA120Το A120 αποτελεί τη βάση των νέων οικονομικών ασύρματων τηλεφώνων που προσφέρει η Gigaset. Είναι ελκυστικό στη σχεδίαση και λειτουργικό στη χρήση, χάρη στην ευανάγνωστη οθόνη του και τα μεγάλα πλήκτρα με την ξεκάθαρη αίσθηση πίεσης. Με τις πολύ μικρές διαστάσεις του σταθμού βάσης ο οποίος έχει και δυνατότητα τοποθέτησης σε τοίχο, δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου.


Επιπλέον, η κατασκευή του σταθμού βάσης είναι τέτοια ώστε να διευκολύνει την εύκολη αλλά και ταυτόχρονα σταθερή τοποθέτηση του ακουστικού. Η χρήση του τηλεφώνου μπορεί να γίνει άμεσα μόλις βγει από την συσκευασία καθώς κάθε απαιτούμενη ρύθμιση έχει γίνει από το εργοστάσιο. Διατίθεται επίσης η έκδοση της συσκευής με ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή στον οποίο περιλαμβάνονται ελληνικές φωνητικές οδηγίες χειρισμού του, καθώς και μία έκδοση με δύο ασύρματα ακουστικά στο ίδιο πακέτο, ώστε με πολύ λίγα χρήματα να μπορούν να καλυφθούν όλες τις ανάγκες. Σε αυτό άλλωστε θα βοηθήσουν μέγιστα οι προσφερόμενοι χρόνοι ομιλίας της συσκευής που αγγίζουν τις 18 ώρες, ενώ ο χρόνος αναμονής φτάνει έως τις 200 ώρες.


Στον τηλεφωνικό κατάλογο, μπορούν να αποθηκευτούν 50 καταχωρήσεις και στις λίστες κλήσεων οι 25 τελευταίες εισερχόμενες ή αναπάντητες κλήσεις με ένδειξη ώρας και ημερομηνίας. Η έκδοση με τον ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεφωνητή, είναι η μοναδική στην αγορά που μπορεί να προσφέρει σε αυτήν την τιμή, 25 λεπτά χρόνου ηχογράφησης μηνυμάτων, ενώ ο χειρισμός του μπορεί να γίνει και από απόσταση ακόμα και από ένα κινητό τηλέφωνο.


Η Λειτουργίες ECO και ECO+, αποτελούν ποιοτικά standard για όλες τις ασύρματες συσκευές της Gigaset κι έτσι δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τα χαρακτηριστικά του Α120. Χάρη σε αυτές, η ακτινοβολία μπορεί να μειωθεί κατά 80% στη διάρκεια συνομιλίας και να μηδενιστεί στην διάρκεια αναμονής. Η μηδενική ακτινοβολία άλλωστε αποτελεί, μοναδικό πλεονέκτημα και χαρακτηριστικό των συσκευών Gigaset.


Η Gigaset θέλοντας να συνεχίσει και να ενδυναμώσει την παράδοση κατασκευής ελκυστικών συσκευών, θα διαθέσει στην ελληνική αγορά το νέο A120 σε 4 χρωματικές παραλλαγές: μαύρο, λευκό, κόκκινο και μπλε. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης του Gigaset Α120 είναι στα €19,99, η έκδοση με τηλεφωνητή Gigaset Α120Α στα €24,99 και η έκδοση με δεύτερο ακουστικό Gigaset Α120Duo στα €34,99