Ένα καυτό αθλητικό καλοκαίρι ξεκινά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου να δεσπόζουν στο τηλεοπτικό μενού.


kotsovolosΗ Αλυσίδα Καταστημάτων Κωτσόβολος δε θα μπορούσε παρά να κάνει ακόμη πιο δυνατές τις συγκινήσεις με μια ολοκληρωμένη σειρά τηλεοράσεων, ευκαιριών και υπηρεσιών.


Οι εκπλήξεις της Νο1 αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, ξεκίνησαν από το τέλος Μαΐου όταν για μια ολόκληρη εβδομάδα, όλοι κέρδισαν απίθανα δώρα και κάθε ημέρα, 10 καταναλωτές κέρδισαν ολόκληρη την αξία της νέας τους τηλεόρασης Samsung. Εδώ και λίγες ημέρες η Κωτσόβολος «ξαναχτύπησε» προσφέροντας την «Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής σε όλες τις Τηλεοράσεις»!


Έως και τις 09/06 όλοι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν στο κατάστημα Κωτσόβολος της πόλης τους, τις χαμηλότερες τιμές σε όλη τη γκάμα τηλεοράσεων και μάλιστα με εγγύηση! Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος καταναλωτής βρει χαμηλότερη προσφορά στο ίδιο μοντέλο από άλλο κατάστημα, η Κωτσόβολος θα του προσφέρει μια νέα τιμή 5% χαμηλότερη από αυτή που βρήκε! Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία που ευνοεί ιδιαίτερα την αγορά μεγάλων τηλεοράσεων ιδανικών για την παρακολούθηση όλης της αθλητικής δράσης που επιφυλάσσει το φετινό καλοκαίρι! Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν είτε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας είτε το www.kotsovolos.gr.


Φυσικά εκπλήξεις σαν και αυτή συνοδεύονται όπως πάντα από την άριστη εξυπηρέτηση και τη μοναδική εμπειρία αγορών που προσφέρει η αλυσίδα στους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν επίσης να αποκτήσουν μοναδικά πακέτα υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης για τη νέα τους τηλεόραση από το Support 360.


Τα απόλυτα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού αξίζουν την καλύτερη επιλογή, για αυτό και σε συγκεκριμένα καταστήματα της Κωτσόβολος μαζί με το πάντα φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό, υπάρχουν εξειδικευμένοι, μα απλοί και κατανοητοί οδηγοί για να βοηθήσουν τους καταναλωτές στην επιλογή της ιδανικής τηλεόρασης για εκείνους.


Με αφορμή τις νέες ευκαιρίες στην κατηγορία των τηλεοράσεων, ο Διευθυντής του Τμήματος Εικόνας και Ήχου της Dixons South-East Europe, κ. Γιώργος Τζιάλλας δήλωσε: «Θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στους καταναλωτές διευκολύνοντάς τους όχι μόνο στην αγορά, αλλά και στην επιλογή μιας νέας τηλεόρασης. Διαθέτοντας μια σειρά από νέα στοχευμένα εργαλεία και την αφοσίωση του εκπαιδευμένου μας προσωπικού, γνωρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας και προσφέρουμε τις καταλληλότερες για αυτούς λύσεις. Επιπλέον με μια σειρά ευκαιριών, όπως η εγγύηση χαμηλότερης τιμής, φροντίζουμε να κάνουμε τα μεγάλα τηλεοπτικά αθλητικά γεγονότα αυτού του καλοκαιριού αξέχαστα σε όλους όσους επιλέξουν τα καταστήματα μας για τις αγορές τους».