To 7ο Διεθνές Συνέδριο της ΕΕΤΤ θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 14 και 15 Ιουνίου 2012.


EETTΗ Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) διοργανώνει, για έβδομη συνεχή χρονιά, το καθιερωμένο πλέον Διεθνές Συνέδριο για την αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Με θέμα τις «Ψηφιακές Επενδύσεις για την Ανταγωνιστικότητα και την Ανάκαμψη», το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιουνίου 2012, στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΔΑΪΣ», στο Μαρούσι.


Σε πείσμα της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας και με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, το φετινό Συνέδριο της ΕΕΤΤ θα εστιάσει στις επενδύσεις στα ευρυζωνικά δίκτυα επόμενης γενιάς ως παράγοντα ανάκαμψης, αλλά και στις καινοτόμες εξελίξεις και υπηρεσίες, που προσφέρει η νέα διαδικτυακή οικονομία. Ταυτόχρονα, θα αναδειχθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος, που κατέχει η Ψηφιακή Οικονομία και η Κοινωνία της Γνώσης στη συγκρότηση ενός βιώσιμου και ανταγωνιστικού μοντέλου ανάπτυξης προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.


Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, διακεκριμένοι ομιλητές, εκπρόσωποι επενδυτικών φορέων και τραπεζικών ιδρυμάτων, διευθυντικά στελέχη παρόχων δικτύων και υπηρεσιών, υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ρυθμιστικών Αρχών, θα συζητήσουν για βέλτιστες πρακτικές και σύγχρονες λύσεις όσον αφορά την αξιοποίηση των ευρυζωνικών υποδομών σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και το συνεδριακό χώρο, αλλά και για ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, στη διεύθυνση: http://www.eett.gr/conference2012. Επισημαίνεται ότι το Συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδικτυακό τόπο της ΕΕΤΤ www.eett.gr.