Ο “Android Month” εγκαινιάστηκε στο Public του “The Mall Athens” όπου Sony Mobile, Samsung, Motorola και Alcatel με τη βοήθεια των allaboutandroid.gr και pinapps.com «μύησαν» το κοινό στο λειτουργικό της Google.

ANDROID WEB  Kissadjekian0021Η μεγάλη γιορτή για το Android διοργανώθηκε από τα Public με τη βοήθεια του πρώτου ελληνικού δημοσιογραφικού site για το λειτουργικό της Google, του www.allaboutandroid.gr και του www.pinapps.com, το οποίο εκπροσώπησε την κοινότητα των developers. Τις δυνατότητες του Android μαζί με νέες ενδιαφέρουσες εφαρμογές, παρουσίασαν οι Βαγγέλης Αλευρίτης (allaboutandroid.gr) και Κώστας Πολυχρόνης (pinapps.com), οι οποίοι πραγματοποίησαν μια ξενάγηση για το κοινό στα stands των κατασκευαστών.
Είχε προηγηθεί ένα τετράωρο εντυπωσιακών προσφορών για τους φίλους του Android που κατέκλυσαν το κατάστημα «Public». Πιο συγκεκριμένα, για την ημέρα των εγκαινίων του «Android Month» με κάθε αγορά συσκευής Motorola η εταιρεία πρόσφερε ως δώρο το bluetooth. Η Samsung έδινε δώρο κουπόνι 50€ για εξαργύρωση σε Super Market ή βενζινάδικο με κάθε αγορά Galaxy SII, Galaxy Nexus, Galaxy Note & Tablets, ενώ η Sony προσέφερε έκπτωση 10% για κάθε αγορά Sony Xperia S, Sony Xperia P, Sony Xperia U. Τον κύκλο των εκπτώσεων έκλεινε η Alcatel, η οποία έδινε 10% έκπτωση για κάθε αγορά Alcatel Smartphone.
Οι επισκέπτες του «Public» είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, με έπαθλα δύο Alcatel One Touch 990, δύο Motorola Motoluxe, ένα Samsung Galaxy Mini, τρία Philips Fidelio Docking Stations, ένα Sony Xperia P και ένα Sony Xperia U. Οι δύο τελευταίες συσκευές μάλιστα δόθηκαν για πρώτη φορά σε έλληνες καταναλωτές, καθώς δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.
Τέλος, στα πλαίσια του μήνα Android, έλαβε χώρα μεγάλος διαγωνισμός στο Facebook με τίτλο «Ψήφισέ το και κέρδισέ το!» (http://www.facebook.com/public.gr/app_129871273813643) .