Η ESET παρουσιάζει τις επαγγελματικές λύσεις ασφαλείας ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus στη CeBIT 2012.


Marko_photoΗ ESET θα δώσει δυναμικό παρόν στη CeBIT, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της ψηφιακής βιομηχανίας στον κόσμο, που πραγματοποιείται στις 6 – 10 Μαρτίου 2012 στο Ανόβερο της Γερμανίας, παρουσιάζοντας τις επερχόμενες επαγγελματικές λύσεις ασφαλείας ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus, οι οποίες βρίσκονται διαθέσιμες για download σε στάδιο BETA. Τα ESET Mobile Security, ESET Smart Security 5 και άλλα προϊόντα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα στο περίπτερο της ESET στο Hall 12, Stand C66. Η φιλοσοφία της φετινής διοργάνωσης της CeBIT, «Διαχείριση Εμπιστοσύνης – Αξιοπιστία και Ασφάλεια στον Ψηφιακό Κόσμο» (“Managing Trust – Trust and Security in the Digital World”), συμβαδίζει απόλυτα με το όραμα της ESET για μία ασφαλή διαδικτυακή ζωή.


Στο πλαίσιο αυτό, ο CEO της ESET, Richard Marko, θα συμμετάσχει ως ομιλητής στην ενότητα: “Connect your lifestyle session: Always on – your life in the cloud”, την Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012. Το πάνελ του συνεδρίου θα πλαισιώνεται από πέντε υψηλού κύρους ομιλητές από το περιοδικό Forbes, την εταιρεία Lufthansa Systems, την εταιρεία ProSiebenSat.1 και τα Μέσα Sky TV και tape.tv.


Στη διάρκεια της συζήτησης, πρόκειται να αναπτυχθούν οι κύριες προβληματικές που αφορούν στην ασφάλεια της πλοήγησης στο διαδίκτυο μέσω φορητών συσκευών. «Τα smartphones, οι ταμπλέτες και οι φορητοί υπολογιστές μας επιτρέπουν να έχουμε πρόσβαση στα δεδομένα και τις εφαρμογές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μας δίνεται η δυνατότητα να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και να επικοινωνούμε με όλο τον κόσμο. Το διαδίκτυο δεν είναι πλέον ένας εικονικός κόσμος, αλλά ένα μέρος της πραγματικής καθημερινότητάς μας, που καλύπτει τόσο τον επαγγελματικό, όσο και τον προσωπικό τομέα της ζωής μας. Τί περαιτέρω εξελίξεις υπάρχουν ήδη στον ορίζοντα; Πώς θα αλλάξουν οι ζωές μας στα επόμενα χρόνια;» Η ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης σε live streaming θα προβληθεί μέσω της σελίδας της ESET στο Facebook και θα είναι προσβάσιμη από υπολογιστές, κινητά, iPhone/iPad και Android συσκευές.


«Καθώς οι λύσεις ασφαλείας μας έχουν βρεθεί στην πρώτη γραμμή της καταπολέμησης των malware για τα τελευταία 25 χρόνια, η καινοτομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του κόσμου μας. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι οικιακοί χρήστες υπολογιστών και οι επιχειρήσεις χρειάζονται όλο και πιο εξελιγμένες λύσεις προστασίας, ώστε να ανταποκρίνονται στο cloud computing και την εν κινήσει χρήση των φορητών συσκευών. Για το σκοπό αυτό, έχουμε ιδρύσει ερευνητικά κέντρα για malware σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στην αύξηση των malware στις φορητές συσκευές, τις στοχευμένες επιθέσεις και άλλες απειλές του κυβερνοχώρου. Επιπλέον, βλέπουμε την εκπαίδευση ως αρωγό στη δημιουργία ασφαλέστερου κυβερνοχώρου και την πρόληψη κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο», δήλωσε ο Richard Marko, CEO της ESET, ενόψει της επίσκεψής του στη CeBIT.


Οι επισκέπτες του περίπτερου της ESET στη CeBIT, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μία σειρά παρουσιάσεων και να απολαύσουν πλήθος δραστηριοτήτων. Ο γερμανός Μάγος, Christian de la Motte, έχει ετοιμάσει ένα δημοφιλές show γεμάτο μαγικά κόλπα και τη μαγεία της «Ασφάλειας στον Ψηφιακό Κόσμο», γνωστοί gamers θα συμβουλεύουν τους επισκέπτες για το πώς θα είναι ασφαλείς στο διαδίκτυο, ενώ την Τετάρτη, 7 Μαρτίου, στις 18.30, θα είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στο πάρτι της εταιρείας.