Η HP Hellas ανακοινώνει την ένταξη της Μαρίας Σιδέρη στο δυναμικό της, ως Οικονομική Διευθύντρια για Ελλάδα και Κύπρο.


Maria Sideri_PhotoΗ Μαρία Σιδέρη διαδέχεται τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Finance Controller της HP για την περιοχή της Αφρικής, έπειτα από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στην HP Hellas.


Στο πλαίσιο του νέου της ρόλου, η Μαρία Σιδέρη θα προΐσταται της ομάδας που υποστηρίζει τις οικονομικές λειτουργίες της εταιρείας, ενώ θα συμμετέχει και στον καθορισμό και την υλοποίηση των ετήσιων οικονομικών στόχων. Στα καθήκοντά της περιλαμβάνεται ακόμη η ανάλυση του οικονομικού περιβάλλοντος, ο μακροπρόθεσμος επιχειρησιακός σχεδιασμός, καθώς και η ανάλυση του επιχειρηματικού ρίσκου.


Η Μαρία Σιδέρη έρχεται στην HP Hellas έπειτα από μια πολυετή καριέρα στη Phillips, όπου μέχρι πρόσφατα ασκούσε καθήκοντα F&A Manager για την ελληνική αγορά.


«Η ανάληψη μιας θέσης ευθύνης σε μια κορυφαία εταιρεία, όπως η HP Hellas, αποτελεί πρόκληση για κάθε στέλεχος. Η HP Hellas έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα, με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ηγετική της θέση και να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις αντιξοότητες της εποχής», σημείωσε η Μαρία Σιδέρη, με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.