Η SanDisk, ένας από τους ηγέτες στις κάρτες μνήμης flash, ανακοίνωσε την ταχύτερη κάρτα στον κόσμο, 128GB SanDisk Extreme SDXC UHS-I.

Extreme_SDHC_45MBΗ SanDisk Extreme SDXC UHS-I 128GB έχει βασιστεί στην νέα τεχνολογία Ultra High Speed (UHS-I) και έχει σχεδιαστεί για την εγγραφή υψηλής ποιότητας και μεγάλης χρονικής διάρκειας video. Οι κάρτες UHS Speed Class 1 καλύπτουν τις απαιτήσεις εγγραφής αρχείων από ερασιτεχνικές λήψεις video μέχρι 3D τεχνολογία.


“Πέντε λέπτα Full HD Video μπορούν να καταναλώσουν ένα gigabyte αποθηκευτικού χώρου” δήλωσε η Σούζαν Παρκ, Product Marketing Director της SanDisk. “Η νέα κάρτα μνήμης SanDisk Extreme SDXC μπορεί να καταγράψει έως και δέκα ώρες video Full HD 3D, διάρκεια ικανή για να καταγραφεί μια ολόκληρη μέρα εδώ στην CES 2012.”


Η SanDisk Extreme SDXC UHS-I κάρτα είναι σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους λάτρεις της φωτογραφίας να φωτογραφίζουν σαν επαγγελματίες, με την ταχύτητα και την ικανότητα που απαιτείται όχι μόνο για υψηλής ποιότητας video αλλά και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε μορφή RAW + JPEG, δηλαδή αρχεία που μπορούν να φτάσουν έως και 30MB σε μέγεθος.


Ταχύτερη απόδοση, ταχύτερη μεταφορά αρχείων


Η SanDisk Extreme SDXC UHS-I κάρτα διαθέτει μέχρι και 45MB/sec ταχύτητα ανάγνωσης / εγγραφής, επιτρέποντας στους φωτογράφους να καταγράψουν διαδοχικές λήψεις υψηλής ανάλυσης χρησιμοποιώντας την λειτουργία ριπής και στη συνέχεια να μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τα αρχεία τους σε έναν υπολογιστή.


Η γρήγορη απόδοση της κάρτας επιτρέπει στους φωτογράφους να συλλάβουν τις εικόνες που έχουν μεγαλύτερη αξία για αυτούς. Η μεγάλη ταχύτητα μεταφοράς αρχείων της κάρτας δίνει την δυνατότητα στους φωτογράφους να αποθηκεύσουν ένα Full HD Video διάρκειας μίας ώρας ή 500 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε μόλις πέντε λεπτά.


• Εγγραφή Full HD Video μέχρι και 10 ώρες
• Μέχρι και 45MB/sec ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής για ταχύτερη απόδοση λήψης και γρήγορη μεταφορά δεδομένων
• Διαθέσιμες χωρητικότητες: 64GB και 128GB