Η APC ανακοινώνει το δεύτερης γενιάς Symmetra PX, ένα All-in-One UPS σύστημα προστασίας ισχύος για data centers.

apc-px48H APC, θυγατρική της Schneider Electric, παρουσίασε το Symmetra PX48, τη δεύτερη γενιά του βραβευμένου all-in-one UPS συστήματος προστασίας ισχύος για data center Symmetra PX. Με 140% αυξημένη αποδοτικότητα και πυκνότητα ισχύος, η νέα έκδοση του κορυφαίου UPS Symmetra PX προσφέρει έως και 48 kW προστασία ισχύος για διατάξεις των 400V σε ένα και μοναδικό rack. Επιπλέον, προσφέρει μπαταρίες με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, έως και 25% περισσότερο χρόνο λειτουργίας και διανομή ισχύος με δυνατότητα γρήγορης αναβάθμισης. Οι συγκεκριμένες δυνατότητες ενισχύουν την αναγνώριση της σειράς προϊόντων Symmetra PX ως κορυφαίο σύστημα προστασίας ισχύος που προσφέρει υψηλό επίπεδο διαθεσιμότητας με το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Το Symmetra PX με 95% επάρκεια, βασίζεται στην κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία Double Converter της APC, που προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο αποδοτικότητας από οποιοδήποτε άλλο UPS διπλής μετατροπής, με χαμηλότερες δαπάνες ισχύος και ψύξης, καθώς και τη δυνατότητα να διατηρεί την απόδοση χαμηλή σε φορτία της τάξης του 35%. Ως στοιχείο της Efficient Enterprise™, ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει τις δαπάνες ισχύος και ψύξης μέσω τμηματικών αναβαθμίσιμων λύσεων, το νέο Symmetra PX αποτελεί ένα πλήρως διαχειρίσιμο στοιχείο μίας ολοκληρωμένης λύσης για data center, προσφέροντας τη δυνατότητα διανομής ισχύος από τον χρήστη, καθώς και επέκταση και τεχνική υποστήριξη χωρίς απότομη απενεργοποίηση του συστήματος.

«Σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει την αυξανόμενη έλλειψη χώρου στα data center, το Symmetra PX αποτελεί την κινητήριο δύναμη που ηγείται της αρχιτεκτονικής InfraStruXure® της APC», δήλωσε ο Dave Guidette, senior Vice President, Enterprise Systems and Service της APC. «Με αυξημένη ισχύ και συμπαγή σχεδιασμό οι εταιρείες μπορούν να καθορίσουν τις ανάγκες τους και να ανταποκριθούν σε αυτές, χωρίς να τις υπερβούν, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση τόσο των κεφαλαιουχικών όσο και των λειτουργικών τους δαπανών».

Το δεύτερης γενιάς Symmetra PX 48kw All-In-One (AIO) αντικαθιστά το υπάρχον Symmetra PX 20kW AIO, καθώς και το Symmetra PX 40kW, και εκτός από τα νέα οφέλη προσφέρει στους πελάτες όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένουν από το Symmetra PX, συμπεριλαμβανομένης της επάρκειας και της δυνατότητας αναβάθμισης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεύτερη γενιά του Symmetra PX, με την InfraStruXure και άλλα προϊόντα της APC είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.apc.com.