Τώρα με 1 κλικ μπορείτε εύκολα να έχετε αναγνώριση, εκτροπή κλήσης, απόκρυψη αριθμού και προσωπικό τηλεφωνητή.

OTEO OTE για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του εμπλουτίζει τις online υπηρεσίες (My e-services) που τους παρέχει, μέσω του ote.gr. Με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Online Eνεργοποίηση Ψηφιακών Ευκολιών οι πελάτες μπορούν με ένα κλικ στον υπολογιστή τους να έχουν τον έλεγχο των ψηφιακών ευκολιών τους και να ενεργοποιούν μέσω internet τις ψηφιακές ευκολίες, που τους ενδιαφέρουν, στο τηλέφωνό τους.


Θέλετε αναγνώριση, εκτροπή, απόκρυψη κλήσης, προσωπικό τηλεφωνητή; Με ένα κλικ, στην κατηγορία My e-services στο ote.gr, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια επιλέγετε την ψηφιακή ευκολία που επιθυμείτε και η οποία ενεργοποιείται αυτόματα σε 1 ώρα.


Μέσα από το www.ote.gr/My e-Services/My e-care, οι πελάτες μπορούν να έχουν τον έλεγχο των ψηφιακών ευκολιών και της σύνδεσής τους από τον υπολογιστή και μπορούν να βλέπουν, οποτεδήποτε θελήσουν, πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της τηλεφωνικής τους σύνδεσης, όπως:
• Ενεργοποιημένες ψηφιακές ευκολίες (αναγνώριση/εκτροπή κλήσεων, προσωπικός τηλεφωνητής, φραγή εξερχόμενων κλήσεων, απόκρυψη καλούντος κ.α.),
• Πληροφορίες για το πακέτο Conn-x (ταχύτητα, διάρκεια),
• Τύπος σύνδεσης (PSTN, ISDN, BRA),
• Γενικά στοιχεία σύνδεσης (διεύθυνση, ΑΦΜ κ.λ.π.).


Η υπηρεσία παρέχεται αυτόματα σε όλους τους χρήστες Μy e-Bill & My e-Care.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τη νέα υπηρεσία στο www.ote.gr, και στο 13888.