O Όμιλος Forthnet δίνει, πλέον, πρόσβαση σε broadband υπηρεσίες εκεί που δεν φτάνουν τα επίγεια δίκτυα για γρήγορο internet χωρίς περιορισμούς.

forthnetΤη διάθεση της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Forthnet Satellite Broadband ξεκίνησε ο Όμιλος Forthnet δίνοντας πλέον τη δυνατότητα σε όλους, ανεξαρτήτως που βρίσκονται κι αν η περιοχή τους καλύπτεται επαρκώς από επίγειο δίκτυο χαλκού ή οπτικών ινών, να απολαμβάνουν πραγματικές ευρυζωνικές υπηρεσίες με μεγάλες ταχύτητες λήψης δεδομένων!


Ειδικότερα, μέσα από την υπηρεσία Forthnet Satellite Broadband οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ταχύτητες έως 10 Mbps downlink και 2 Mbps Uplink, σε όποιο σημείο της χώρας κι αν βρίσκονται.


Η υπηρεσία αποτελεί το πρώτο δείγμα γραφής της πρόσφατης ανανέωσης συνεργασίας με τον κορυφαίο δορυφορικό οργανισμό Eutelsat και παρέχεται μέσω του υπερσύγχρονου δορυφόρου KA-SAT High Throughput Satellite, του πρώτου στην Ευρώπη που έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί αποκλειστικά για την παροχή αξιόπιστων broadband υπηρεσιών, υποστηρίζοντας υψηλό ρυθμό μετάδοσης δεδομένων. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ο Όμιλος Forthnet έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα του ψηφιακού χάσματος, κάτι που συντάσσεται με την κεντρική στρατηγική του Ομίλου για διάθεση υπηρεσιών σε όλους τους Έλληνες, χωρίς γεωγραφικούς αποκλεισμούς!


Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους όσους χρειάζονται ποιοτική πρόσβαση στο Internet και ζουν ή διαθέτουν εξοχική κατοικία σε περιοχές που είτε δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες σταθερού ευρυζωνικού Internet, είτε διαθέτουν προβληματική πρόσβαση (π.χ. χαμηλή ταχύτητα <2Mbps)


Επιγραμματικά, τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας Forthnet Satellite Broadband είναι:


-Υψηλής ποιότητας δορυφορικό Internet, μέσω αμφίδρομης σύνδεσης, που παρέχει αντίστοιχη εμπειρία ADSL2+
-Ευρεία πληθυσμιακή και γεωγραφική κάλυψη
-Γρήγορη εγκατάσταση εξοπλισμού και άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας


Και όλα τα παραπάνω σε πολύ προσιτή τιμή για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Ο Όμιλος Forthnet, προσαρμόζοντας την υπηρεσία Forthnet Satellite Broadband στα ελληνικά δεδομένα, την παρέχει στην τιμή των 39,90/μήνα, καθιστώντας πλέον προσιτό το δορυφορικό broadband σε όλους. Ο εξοπλισμός παρέχεται εξολοκλήρου από τον Όμιλο και περιλαμβάνει κάτοπτρο διαμέτρου 77 εκατοστών και συμβατό modem router, ενώ παρέχει επιπλέον τη δυνατότητα λήψης και σήματος δορυφορικής τηλεόρασης Nova, χωρίς την εγκατάσταση επιπλέον κατόπτρου.


Τέλος, ο Όμιλος Forthnet για τους συνδρομητές που θα συνδυάσουν την υπηρεσία Forthnet Satellite Broadband με οποιαδήποτε υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης Nova προσφέρει ακόμα πιο προνομιακή τιμή, δίνοντας έκπτωση 20% και στις 2 υπηρεσίες. Αυτό σημαίνει ότι οι υπάρχοντες συνδρομητές Nova, που έχουν για παράδειγμα την υπηρεσία Full Pack, μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Satellite Broadband, με μόνο 19,54€ επιπλέον το μήνα!


H υπηρεσία Forthnet Satellite Broadband, είναι διαθέσιμη από τα 137 Καταστήματα Forthnet σε όλη την Ελλάδα.