Η Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας προστιθέμενης αξίας της Autodesk στην Ελλάδα, παρουσιάζει τις δυνατότητες του νέου AutoCAD 2012.

INFO_QUEST_TECHNOLOGIESΗ εκδήλωση απευθύνεται σε σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δημιουργικούς επαγγελματίες, οι οποίοι χρησιμοποιούν προηγούμενες εκδόσεις του AutoCad, προκειμένου να γνωρίσουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες της έκδοσης 12, που μπορούν να τους βοηθήσουν να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί, παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.


Εδώ και δύο δεκαετίες, η Autodesk είναι ο κυρίαρχος οίκος στην αγορά της ψηφιακής σχεδίασης, προσφέροντας δυνατότητες τρισδιάστατης απεικόνισης αρχιτεκτονικών, μηχανολογικών και τοπογραφικών σχεδίων και καλύπτοντας ταυτόχρονα το σύνολο των απαιτήσεων της αγοράς του κινηματογράφου και των ειδικών εφέ.


Έχοντας επί σειρά ετών στηρίξει την ελληνική αγορά τεχνολογίας, η Info Quest Technologies λειτουργεί ως πύλη τεχνογνωσίας, προσφέροντας ουσιαστική γνώση στον τελικό χρήστη και εργαλεία που ευνοούν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητα της εργασίας του.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την agenda της παρουσίασης και να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της Autodesk στη διεύθυνση www.quest.gr/autodesk. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.