O ΟΤΕ εμπλουτίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχει με τη δωρεάν προσφορά της υπηρεσίας Απόκρυψης Καλούντος Αριθμού ανά Κλήση.

ΟΤΕΜε τη νέα αυτή υπηρεσία οι πελάτες μπορούν να καλούν με απόκρυψη κατά περίπτωση και όποτε το επιθυμούν. Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται δωρεάν με ένα απλό αίτημα είτε καλώντας στο 134 χωρίς χρέωση, είτε στο online κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr – Ενότητα «Έξυπνο Σταθερό». Στη συνέχεια πριν από κάθε κλήση οι πελάτες απλώς πληκτρολογούν * 31 * και τον αριθμό κλήσης.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήσης, η υπηρεσία απενεργοποιείται αυτόματα και μπορεί να επαναληφθεί για κάθε επόμενη κλήση. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες που διαθέτουν ήδη την ψηφιακή υπηρεσία “Μη εμφάνιση Αριθμού” δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν και την υπηρεσία “Απόκρυψη καλούντος ανά κλήση”.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ, διατίθενται και στο online κατάστημα www.oteshop.gr, όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις σύγχρονες λύσεις του «Έξυπνου Σταθερού» που προσθέτουν αξία στο σταθερό σας τηλέφωνο.

Πώς παίρνω με απόκρυψη από σταθερό ΟΤΕ

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας γίνεται δωρεάν με ένα απλό αίτημα είτε καλώντας στο 134 χωρίς χρέωση, είτε στο online κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr – Ενότητα «Έξυπνο Σταθερό». Στη συνέχεια πριν από κάθε κλήση οι πελάτες απλώς πληκτρολογούν * 31 * και τον αριθμό κλήσης.