rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

Γερμανός: Επίσημος υποστηρικτής ΕΣΑΚΕ 2008-2009

18 Νοέμβριου, 2008

Το δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανακοινώνει τη στήριξη του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (ΕΣΑΚΕ) για το Πρωτάθλημα Α1 Μπάσκετ ΟΠΑΠ  2008-2009.

esake_germanosΣτο πλαίσιο της χορηγίας, το δίκτυο καταστημάτων θα προχωρήσει στη δημιουργία προγράμματος για φίλους του μπάσκετ, προκειμένου να μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια, ειδικές κληρώσεις και εξειδικευμένα προϊόντα, συνδυάζοντας αθλητισμό με τεχνολογία. Η χορηγία στον ΕΣΑΚΕ εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική που ακολουθεί το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ να στηρίζει αθλητικά γεγονότα, που εκτός από ψυχαγωγική δραστηριότητα, αποτελούν τρόπο μετάδοσης θετικών αξιών στη νέα γενιά.
Ο κ. Δημήτρης Ζηδιανάκης, Διευθυντής Marketing του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, δήλωσε σχετικά: «Για το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπάσκετ και πρωτάθλημα σημαίνει αγωνίζομαι ομαδικά για να κατακτήσω την κορυφή. Αυτό που μας ενώνει με τον ΕΣΑΚΕ είναι η αμεσότητα, η συνέπεια, η ταχύτητα και η διάθεση που χρειάζεται για να στηρίξεις τις αξίες που πρεσβεύεις. Αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαμε παρά να την υιοθετήσουμε. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που στην Ελλάδα μας έχει προσφέρει απλόχερα μεγάλες διακρίσεις, σημαντικές νίκες, στιγμές συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας. Ενστερνιζόμαστε το όραμα και τις αξίες του ΕΣΑΚΕ, πιστεύουμε στις αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός στη νέα γενιά. Σήμερα ενώνουμε τη δύναμη μας με όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ και ελπίζουμε να είμαστε μέρος της περαιτέρω ανάδειξής του».
Από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ, ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Οικονομίδης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την έμπρακτη στήριξη του. Για τον ΕΣΑΚΕ παραμένει πολύ σημαντικό να βρίσκουμε αρωγούς στην προσπάθεια που κάνουμε για συνεχή αναβάθμιση του πρωταθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ, για στήριξη των Ομάδων, των Φιλάθλων και γενικότερα του Αθλητισμού. Από τη δική μας πλευρά, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο, με την ίδια αγάπη για το άθλημα».

Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations