Η Logitech Hellas ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον όμιλο DIONIC, ο οποίος εξειδικεύεται στη διακίνηση προϊόντων gaming.

logitech logoΗ συνεργασία αφορά συγκεκριμένα στη διανομή προϊόντων της Logitech όπως χειριστήρια, joysticks, πληκτρολόγια, ποντίκια, ηχεία και ακουστικά για gamers, τα οποία η DIONIC θα προμηθεύει σε καταστήματα του εμπορίου και σημεία μεταπώλησης.

Η Μαρία Καλουτά, Country Manager της Logitech για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία δήλωσε σχετικά: «Η αγορά των video games ήταν και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού διαθέτουμε ευρεία γκάμα περιφερειακών που απευθύνονται σε gamers κάθε είδους. Μέσα στο 2009, η Logitech θα εμπλουτίσει την γκάμα αυτή με νέα, καινοτομικά προϊόντα. Πιστεύουμε πως η συνεργασία μας με την Dionic θα μας δώσει τη δυνατότητα να διαθέσουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερα εξειδικευμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Τζανάκη, Home Entertainment Manager της εταιρείας DIONIC δήλωσε πως: «Στόχος της εταιρείας μας είναι η σύναψη συνεργασιών με αξιόπιστες εταιρείες των οποίων τα προϊόντα κατέχουν ηγετική θέση στην κατηγορία τους. Η Logitech είναι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των περιφερειακών και ειδικά στην κατηγορία των videogames. Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή την συνεργασία θα καταφέρουμε να ισχυροποιήσουμε την θέση μας στην αγορά των videogames, φέρνοντας παράλληλα τα προϊόντα Logitech πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή.»