Το ασύρματο diNovo διαθέτει τεχνολογία PerfectStroke για κορυφαία άνεση στην πληκτρολόγηση, ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο και μια μπαταρία με διάρκεια ζωής 3 χρόνια!

dinovo-for-macΣήμερα, 11 Νοεμβρίου, η Logitech παρουσίασε στο ευρύ κοινό μια ακόμη έκδοση της πολύβραβευμένης γκάμας της πληκτρολογίων diNovo. To νέο Logitech diNovo, Mac Edition διαθέτει τεχνολογία Logitech PerfectStroke για ξεκούραστη πληκτρολόγηση, αριθμητικό πληκτρολόγιο και μπαταρία με εντυπωσιακή διάρκεια ζωής που φθάνει τα 3 χρόνια. Σύμφωνα με τον Denis Pavillard, αντιπρόεδρο προιοντικού μάρκετινγκ της Logitech για πληκτρολόγια και σετ πληκτρολογίου-ποντικιού «… τώρα με αυτό το νέο μας πληκτρολόγιο, όπως και με το diNovo Edge, Mac Edition που πρόσφατα παρουσιάσαμε, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ποικιλία επιλογών στους χρήστες που αναζητούν ένα κομψό και πρακτικό πληκτρολόγιο, που να ταιριάζει και σχεδιαστικά με τον Mac τους. Το επαναφορτιζόμενο diNovo Edge διαθέτει TouchDisc και ρύθμιση έντασης ήχου μέσω επιφάνειας αφής, ενώ το νέο diNovo, Mac® Edition πέρα από το πλήρες εκτεταμένο πληκτρολόγιο του, έχει και 19 ειδικά πλήκτρα συντομεύσεων για άμεση εκκίνηση δημοφιλών εφαρμογών των Mac, όπως το Safari®, το iTunes®, το Expose®, το iChat® και πολλά άλλα».

Σχεδιασμός και δυνατότητες

Διαθέτοντας την κλασική πια φόρμα σχεδιασμού diNovo, το νέο πληκτρολόγιο εντυπωσιάζει με το ημιδιαφανές πλαίσιο του από Plexiglas®, το έντονο γυάλισμα των επιφανειών του, το στυλ με τις κοφτές γωνίες και το ιδιαίτερα χαμηλό ύψος του (μόλις 22,1 χιλιοστά ύψος από τη βάση έως τα πλήκτρα). Η μοντέρνα και ταυτόχρονα κομψή αυτή σχεδίαση ταιριάζει άριστα με κάθε υπολογιστή Mac. Ακόμη, η ενσωματωμένη και στιβαρή επιφάνεια στήριξης παλάμης από βουρτσισμένο αλουμίνιο, ξεκουράζει τα χέρια μας στα διαστήματα ανάμεσα στις πληκτρολογήσεις.

Και η ίδια η πληκτρολόγηση όμως, είναι ιδιαίτερα άνετη στο νέο diNovo, Mac Edition, κάτι που οφείλεται στην τεχνολογία PerfectStrokeTM των πλήκτρων. Αυτά είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγαλύτερο βύθισμα κατά το πάτημα τους (3,2 χιλιοστά, ενώ τα τυπικά πληκτρολόγια για φορητούς έχουν συνήθως βύθισμα 2,2 χιλιοστά). Έτσι τα δάχτυλα μας έχουν πιο σίγουρο και ξεκούραστο πάτημα, ενώ η αίσθηση παραμένει η ίδια, είτε πατήσουμε το πλήκτρο στο κέντρο του, είτε στην άκρη του, χάρη στους ειδικούς μηχανισμούς στήριξης, που ισοκατανέμουν την πίεση σε όλη την επιφάνεια του.

Η εκκίνηση τώρα των αγαπημένων μας εφαρμογών είναι τόσο απλή όσο το να πατήσουμε το αντίστοιχο F-πλήκτρο. Το diNovo, Mac Edition μας προσφέρει άμεση έναρξη των εφαρμογών Mail, Safari, iTunes, Exposé, Cover Flow®, Dashboard, QuickLook και Spaces, ενώ ειδικά πλήκτρα χειρισμού media αρχείων, μας δίνουν τις βασικές επιλογές Play, Pause, Mute αλλά και τη ρύθμιση της έντασης ήχου  (για κάποιες λειτουργίες του πληκτρολογίου απαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού Logitech Control Center).

Ακόμη κι αν χρησιμοποιούμε τον Mac μας σε περιβάλλοντα με πολλές ασύρματες εκπομπές το diNovo, Mac Edition έχει την εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία της Logitech στα 2.4 GHz, η οποία μειώνει σημαντικά τις όποιες παρεμβολές, απώλειες σήματος και καθυστερήσεις στην επικοινωνία. Η τεχνολογία αυτή έχει μάλιστα ιδιαίτερα βελτιστοποιημένα χαρακτηριστικά διαχείρισης ενέργειας, επιτρέποντας στο πληκτρολόγιο να μας προσφέρει μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του: 3 ολόκληρα χρόνια, κάτι που είναι και κορυφαία απόδοση για τα προϊόντα Logitech.

Το πληκτρολόγιο diNovo, Mac Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε υπολογιστή Mac, π.χ. με τις σειρές MacBook AirTM, iMac®, MacBook® και MacBook® Pro.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech diNovo, Mac Edition αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τις αρχές Νοεμβρίου, με προτεινόμενη τιμή λιανικής για την ευρωπαϊκή αγορά τα €89,99.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]