rss
TECHPRESS

Ενότητες

Άνοιγμα όλων | Κλείσιμο

Newsletter

Twitter

Κυκλοφορεί

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της 48σέλιδης "Techpress" δωρεάν στο δίκτυο διανομής της free press εφημερίδας Metro. Την "Techpress" μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα της επαρχίας στην τιμή των 0,50€. Techpress

Περιοδικό “OnLine”

OnLine_118

Συνέντευξη

Βασίλης Κουλούρης

Ημερολόγιο

Μαΐου 2012
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Απρ    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
iNews
AIRNEWS.GR

H Μαρία Μενούνος στο Public

30 Ιουνίου, 2011

H διάσημη ελληνοαμερικανίδα Μαρία Μενούνος βρέθηκε στο Public του The Mall Athens για να υπογράψει το βιβλίο της.


menounos publicΜεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση των καταστημάτων Public με την Μαρία Μενούνος. H ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός επισκέφθηκε το Public στο The Mall of Athens για να υπογράψει το πρώτο της βιβλίο «The EveryGirl’s Guide to Life».


Σε μια όμορφη εκδήλωση η Μαρία μίλησε για το νέο της βιβλίο και στη συνέχεια υποδέχτηκε τους πολυάριθμους θαυμαστές της για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, να μοιράσει αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.


menounos nero publicΠαράλληλα, θέλοντας να στηρίξει την εκστρατεία του Public για τη διάδοση της ανάγνωσης με τίτλο «Κάποιο βιβλίο μιλάει για σένα; To έχεις διαβάσει;»η Μαρία, φωτογραφήθηκε με το νερό που δημιούργησε η Tetra Pak σε χάρτινη συσκευασία, αποκλειστικά για την εκστρατεία των Public. Οι συσκευασίες Tetra Pak είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς μετά τη χρήση τους μπορούν να ανακυκλωθούν, ενώ η κύρια πρώτη ύλη τους – το χαρτί – προέρχεται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας.


Μοιραστείτε το:
  • Google
  • Facebook
  • Digg
  • del.icio.us
  • Sphinn
  • Mixx
  • Ma.gnolia
  • LinkedIn
  • Technorati
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
  • TwitThis

© 2008 techpress.gr- Designed & Developed by TopCreations TopCreations