Νέα μειωμένη τελική τιμή για το πρόγραμμα OTE Απεριόριστα Όλη Μέρα + 60’ Κινητά με 27,99 ευρώ/μήνα.


OTEΜία νέα προσφορά για απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και δωρεάν χρόνο ομιλίας προς κινητά ανακοινώνει ο ΟΤΕ. Το πρόγραμμα «OTE Απεριόριστα Όλη Μέρα + 60’ Κινητά» έγινε ακόμα πιο οικονομικό για το συμφέρον όσων θέλουν να μιλούν πολύ από το σταθερό τους τηλέφωνο.


Τώρα, όσοι θέλουν να έχουν τον έλεγχο των τηλεπικοινωνιακών τους εξόδων με μια μειωμένη τελική τιμή, μπορούν να επωφεληθούν της νέας προσφορά του ΟΤΕ.


Με τη νέα προσφορά, οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις αλλά και 60 λεπτά προς κινητά από 27,99 ευρώ/μήνα για 4 μήνες (PSTN συνδέσεις).


Συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει σε μια ενιαία τελική τιμή:
– Απεριόριστες αστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά
– Απεριόριστες υπεραστικές κλήσεις προς όλα τα εθνικά σταθερά
– 60 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας από σταθερό προς όλα τα εθνικά κινητά


Αναλυτικά, οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
– Για PSTN συνδέσεις προσφορά 27,99 ευρώ/μήνα για τους τέσσερις πρώτους μήνες και στη συνέχεια 30,50€ έως τη λήξη της περιόδου δέσμευσης.
– Για ISDN συνδέσεις προσφορά 32,30 ευρώ/ μήνα για τους τέσσερις πρώτους μήνες και στη συνέχεια 34,81€ έως τη λήξη της περιόδου δέσμευσης.


Η εγγραφή στη νέα προσφορά του προγράμματος «Όλη Μέρα + 60» μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα τηλεφώνημα στο 13888, στο www.oteshop.gr και στα καταστήματα ΟΤΕShop και Γερμανός.