Η Hellenic Imperial Airways ανακοινώvει την έναρξη απ’ ευθείας πτήσεων Αθήνα – Νέα Υόρκη – Αθήνα.


DAA_webΑπό τις 24 Ιουνίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο η πτήση θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 17:30 με άφιξη στη Νέα Υόρκη στις 21:30.


Οι πτήσεις επιστροφής από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα θα είναι τις ίδιες ημέρες, με αναχώρηση από τη Νέα Υόρκη στις 23.30 και άφιξη στην Αθήνα στις 17:00 της επόμενης ημέρας.


Όλες οι παραπάνω ώρες είναι τοπικές.


Τα δρομολόγια θα εκτελούνται με αεροσκάφη νέας τεχνολογίας μακρών αποστάσεων τύπου Airbus 340. Με τα νέα αυτά αεροσκάφη που πρόσφατα εντάξαμε στο στόλο μας δίνουμε την δυνατότητα στους επιβάτες ενός αναβαθμισμένου προϊόντος που ανταποκρίνεται στις σημερινές ταξιδιωτικές τους ανάγκες.


Η εσωτερική διαρρύθμιση των αεροσκαφών έχει 3 επίπεδα θέσεων: Premium Business (8 Θέσεις), Business Class (24 Θέσεις) και Economy (217 Θέσεις). Όλα τα καθίσματα διαθέτουν ατομική οθόνη.


Τα πεπειραμένα πληρώματα διακυβέρνησης του αεροσκάφους καθώς και του θαλάμου επιβατών, θα είναι στη διάθεση των επιβατών για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους προσφέροντας τους υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.


Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, με τα γραφεία της Hellenic Imperial Airways στο τηλέφωνο 210 9613189 ή επισκεφθείτε το www.hellenicairways.com