Garmin Nuvi 510: GPS παντός καιρού!
31 Οκτωβρίου, 2008Επιτέλους, ένα μοντέλο για εσάς που συνδυάζετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου με την ελευθερία της μηχανής.
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε το νέο μοντέλο της Garmin, το Nuvi 510, το οποίο είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Νοέμβριο. Η καινοτομία του είναι ότι απευθύνεται τόσο στους χρήστες αυτοκινήτου όσο και στους χρήστες μηχανής, αφού είναι και αδιάβροχο για να προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες στην μηχανή, ενώ έχει και ενσωματομένο Bluetooth το οποίο μεταφέρει τις οδηγίες χρήσης σε δική σας Bluetooth συσκευή.
Με έγχρωμη οθόνη αφής 3,5 ιντσών, μενού και φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά, θα σας γίνει απαραίτητο στην καθημερινότητα σας. Η συσκευή περιλαμβάνει ενσωματωμένη, αποσπώμενη μπαταρία λιθίου που σας δίνει αυτονομία μεχρι και 8 ώρες. Έχει προφορτωμένο τον οδικό χάρτη AUTO HELLAS με πληροφοριες που σας καλύπτουν εντός και εκτός πόλης, με περισσότερες από 2.300 πόλεις, 12.000 χωριά και πάνω απο 170.000 σημεία ενδιαφέροντος μέσα στα οποία θα βρείτε παραλίες, εμπορικά κέντρα, φαρμακεία, τράπεζες κλπ. Επίσης, περιλαμβάνει προφορτωμένο και τον χάρτη της Ιταλίας.
Εκτός όμως από την καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη, το Nuvi 510 είναι ιδανικό και για τις εκδρομές σας στο βουνό ή τη θάλασσα, αφού έχει τη δυνατότητα να δέχεται τοπογραφικούς χάρτες ή χαρτες θαλάσσης. Κινηθείτε λοιπόν άφοβα στην πόλη, στο βουνό και στη θάλασσα με την βοήθεια της GARMIN, της κορυφαίας εταιρείας GPS στον κόσμο.
Στη συσκευασία θα βρείτε τη συσκευή, τους προφορτωμένους χάρτες Ελλάδας και Ιταλιας, βάση με βεντούζα, βάση για Scooter, καλώδιο ρεύματος αυτοκινήτου, μπαταρια Li-Ion καθώς και οδηγείες χρήσης.
Το νέο μοντέλο θα το βρείτε στην εταιρία Skordilis sa καθώς και σε μεγάλα καταστηματα ηλεκτρονικών με ενδεικτική τιμή λιανικής τα 349€






















ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 27-03-2010. ΤΟ
giannis | 18 Μαΐου, 2010ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ 27-03-2010.
ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ 1 ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΕΡΑ
Ο Κ ΣΚΟΡΔΥΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΥΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΓΩ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΝΕΡΑ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ!!!!!!